Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
NICOLAE:
Imi amintesc de un cunoscut, om la vreo 60 de ani, dependent de bautura si tigari, spre disperarea familiei. Baiatul lui a vorbit cu un prieten care era medic si l-a dus pe taica-sau la un control. I-au facut analizele, medicul (in "colaborare" cu baiatul) i-a prezentat situatia ca fiind f grava, i-a spus ce tratament sa faca, sa renunte la bautura si tigari, i-a spus ca avea probleme cu ficatul, cu inima si vasele de sange si ca daca nu urmeaza indicatiile sale peste o luna sa nu mai vina la control ca nu mai are rost, va muri in f scurt timp.
Sunt de acord dar seamana si a antibrainwashing ''ultima dorinta inainte de a muri -o tigara'',si reversul''daca mai fumezi o sa mori repede''.
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 04 Februarie 2012, 21:05 ---In cazul lui a fost vointa si motivatie puternica, dorinta de a trai si frica de moarte, probabil. S-a descurcat destul de bine si fara ajutor specializat.
--- Terminare citat ---
a fost frica de moarte. atat.
--- Citat din: guesswho ---Cum iti poate afecta viata dependenta de femei? Negativ, cred eu....tradus printr-o viata dezordonata (daca dependenta se refera la mai multe femei), riscul mare de a contracta boli cu transmitere sexuala.
--- Terminare citat ---
oh, da. cred ca e groaznic :( azi - cu una, maine - cu alta, poimaine - cu alta >:( o cumplita dezordine iti ravaseste viata. sa nu mai vorbim de BTS. oricand poti contacta o boala letala si poti sucomba prin deces brusc :'(
silviu:
Regizorul ANDREI ŞERBAN: "Nu mai stricaţi marijuana cu mine, mai bine daţi-mi o vodcă"
Guesswho:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 04 Februarie 2012, 20:14 ---[cine poate sa mi explice cum iti afecteaza negativ viatza dependenta ''femeie''.
--- Terminare citat ---
Nicolae, punctul meu de vedere e doar teoretic, ma gandesc ca un barbat care traieste astfel iti poate explica mai bine, chiar in detaliu ;D
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 05 Februarie 2012, 17:29 ---Cum iti poate afecta viata dependenta de femei? Negativ, cred eu....tradus printr-o viata dezordonata
--- Terminare citat ---
--- Citat din: guesswho ---punctul meu de vedere e doar teoretic, ma gandesc ca un barbat care traieste astfel iti poate explica mai bine, chiar in detaliu ;D
--- Terminare citat ---
pana gasim barbatul ala care traieste astfel, poate ne explici tu cum ne afecteaza negativ ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă