Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
steliana:
faci tu si pe draku ...
tot un drak ramai!
nenorocirea este ... ca esti cel adevarat! :-*
silviu:
--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 21 Martie 2011, 20:15 --- @almi_gabi, multumesc pentru raspunsul tau legat de dependenta de munca; e adevarat ce ai spui tu, as vrea insa sa adaug ca stiu citeva cazuri in care o astfel de dependenta a distrus familiile si sanatatea celor implicati.
In ultimul timp se vorbeste tot mai des de dependenta de televizor, de calculator sau mobil si se pare ca cei mai afectati sint copiii.
Daca as avea multi bani, cred ca mi-as impune sa devin dependenta de shopping.... :D
--- Terminare citat ---
totusi... exista o mare diferenta intre dependenta de munca (sa ma fereasca Sfantul!) si dependenta de heroina. am intalnit multi oameni, mai ales in mediul rural, care au muncit din zori si pana-n noapte si au trait pana la 90 de ani. drept e ca in privinta mancarii si alcoolului erau foarte cumpatati. cred ca tocmai asta e secretul longevitatii: multa miscare.
--- Citat din: steliana din Luni, 21 Martie 2011, 23:28 ---faci tu si pe draku ...
tot un drak ramai!
nenorocirea este ... ca esti cel adevarat! :-*
--- Terminare citat ---
asa vorbesti tu cu un viitor cuvios? ??? tocmai ce ma gandeam sa fii prima invitata in chilie si sa-ti arat colectia mea de picturi (nuduri de oameni sfintzi).
iulia17:
Nu aia e dependenta de munca, aia e doar munca. Din pacate dependenta de munca e la fel de nociva ca orice alta dependenta. Am vazut oameni care s-au imbolnavit la propriu, epuizati fizic/psihic din cauza asta. Aia traiesc prin munca, cu munca si doar pt munca. Parca acu vreo 2-3 ani a fost un caz cu o fata care a murit de epuizare.
marcutza:
silviu
--- Citat ---fiecare credincios/credincioasa trebuie sa aiba un calugar-confident, un sfatuitor care sa-i ajute in momentele de cumpana. eu de mic am avut o atractie catre Fecioara Maria, drept pentru care prefer sa ajut credincioasele.
--- Terminare citat ---
in chilie sau ? cum fecioara nu-s si nici sfanta...prefer barbatii dar nu calugari ::)
dependenta de munca distruge casnicii, relatii si distruge si sanatatea....
aveti grija cu dozarea dedicatiei, dependentei fata de munca, job, cariera, reusita profesionala.
silviu:
--- Citat din: iulia17 din Marți, 22 Martie 2011, 23:30 ---
Nu aia e dependenta de munca, aia e doar munca. Din pacate dependenta de munca e la fel de nociva ca orice alta dependenta. Am vazut oameni care s-au imbolnavit la propriu, epuizati fizic/psihic din cauza asta. Aia traiesc prin munca, cu munca si doar pt munca. Parca acu vreo 2-3 ani a fost un caz cu o fata care a murit de epuizare.
--- Terminare citat ---
cei mai multi tarani muncesc doar de dragul muncii. asta sigur e dependenta.
--- Citat din: marcutza ---in chilie sau ? cum fecioara nu-s si nici sfanta...prefer barbatii dar nu calugari ::)
--- Terminare citat ---
si nici Maria nu te numesti :-\ dar nu ai nevoie de un calugar care sa se roage pentru tine, sa-ti dea sfaturi duhovnicesti?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă