Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
carmentoma:
Calci pe carari batatorite! Eu la inceput stateam toata noaptea pe forum! Cu cate un/o ratacit/a!
optimus sum:
Doamnele mele, faptul ca deveniti dependente de comunicarea cu un grup nu inseamna decat ca empatia pe care o aveti este acolo si-si face treaba ... inseamna ca va doriti sa iesiti din starea de izolare si inseamna ca tindeti catre socializare... este ok , si nu cred ca aveti ceva de reprosat voua... rau era daca deveneati dependente de un joc pe net sau de izolarea in care ne afunda in fiecare zi grijile , necazurile , problemele... atunci aveati tendinte de interiorizare, de izolare si asta ar fi fost intradevar contra firii omului.. nu ?
fortuna777:
asa este opti, dar in momentul in care neglijezi alte lucruri importante pentru a socializa virtual, atunci chiar e o problema :-\mi-e tare drag de voi toti, dar chiar am devenit dependenta de voi si trebuie sa fac ceva ca nu e bine :o
optimus sum:
cateodata nu e bine sa-ti neglijezi psihicul chiar daca asta implica un efort si un sacrificiu in cotidian... discutiile pe acest forum iti aduc comfort psihic, liniste, poate te amuza, in mod sigur iti fac bine... nu stiu daca retragerea in tine si daca celelate lucruri importante, sunt chiar asa de importante.. respectati in primul rand sufletul si psihicul , gestionarea cotidianului trebuie sa urmeze nevoile tale sufletesti nu sa si le subordoneze ...
iulia17:
Opt, sfatul asta e bun si pentru tine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă