Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (35/110) > >>

optimus sum:

parerea mea este ca dependentele sunt doar o forma de a cauta fericirea...sau mai bine zis , de a cauta sa scapi de o nefericire... cautarea unei evadari cu mijloace facile si care nu implica un efort de vointa considerabil ...

iulia17:

poate ca sa incepi nu e necesara vointa.
dar ca sa te lasi…

marcutza:

--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 18 Mai 2011, 22:13 ---parerea mea este ca dependentele sunt doar o forma de a cauta fericirea...sau mai bine zis , de a cauta sa scapi de o nefericire... cautarea unei evadari cu mijloace facile si care nu implica un efort de vointa considerabil ...

--- Terminare citat ---

cred ca doar o evadare si nu o forma de-a cauta fericirea.

luciamanta:
Eu sunt dependentă de autoturismul personal... Stau şi mă gândesc acum la faptul că am făcut unele greşeli de circulaţie şi dacă intersecţia respectivă avea camere de luat vederi, nu ştiu dacă este chiar de bine...

optimus sum:
marcutza draga, unii care devin dependenti de droguri, spre exemplu, nu au de unde sa evadeze ...Sunt copii de bani gata, fara griji, fara probleme de care sa fuga , fara stres cotidian din care sa evadeze... Acestia, ca si noi , isi cauta o portita spre fericire  indiferent cum vad ei acea fericire, dar multi vor sa sara gardul in loc sa caute poarta ... saritul gardului, printr-o "liniuta" sau un joint, nu mai este o evadare ci numai o cautare foarte scurta.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă