Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (34/110) > >>

micaela:
tare ma tem ca, indiferent de metodele de convingere, inclusiv injurioase, fiul lui cronos isi va face de cap, in continuare, indiferent la doleantele noastre. Nush' cine spunea ca decat sa te lupti cu timpul, mai bine ti-l faci prieten.  :D da, dar cum?
un lucru e sigur...are valente terapeutice in chestiuni de suflet.  :P

janeta:

pai... eu n-am nimic impotriva sa-si faca de cap , dar de capul lui nu de al meu  ;D

micaela:
multe capete cad in lupta cu timpul. si al tau, si al meu.... :D

optimus sum:

alege bine cu cine iti petreci timpul si datele "problemei" se vor schimba ...:P

luciamanta:
   Dependenţa este un fenomen al lumii de azi. Ea se manifestă la nivel fizic printr-o nevoie exagerată pentru un anumit "aliment" (droguri, alcool, cafea, cola, etc) ori psihic prin neputinţa de a învinge un anumit obicei, care devine atât de mult o obişninţă, încât nu îl mai poţi înlătura, deşi eşti conştient de nocivitatea lui.
   Constat că există in afara formei cunoscute - cea de droguri - şi dependenţa de telefon mobil, televizor, calculator. Dar dependenţa există în noi nativ? Probabil că există sub forma tendinţei de repetabilitate, obişnuinţă, există sub forma incapacitatii de a "pune punct" atunci cand trebuie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă