Arhiva > Arhiva

Stiati ca.....

<< < (19/39) > >>

Caroline:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 05 Septembrie 2012, 11:38 ---wassup, sis? :)

--- Terminare citat ---

Wath's up is ca eu nu prea pot trai (pot supravietui, da' nu se pune) fara contactul cu umanitatea. Direct. Si am impresia ca Gigi (chiar daca nu si-a propus asta ca target cand a inventat SC) a atins un punct critic: intalnirile cu un scop. Ca acesta este pentru o viata, pentru cateva zile sau chiar pentru cateva momente, conteaza mai putin. Eu - ca sa particularizez - am intalnit oameni care m-au schimbat... in bine (apropos de zicala aia de pe Maxima zilei). Si dupa cum zicea cineva, e de-ajuns sa te indragostesti de viata...

:oops: (Scuze pt.  :offtopic: )

iana:
Oxitocina ("hormonul atasamentului", "hormonul iubirii"), este sintetizata de catre hipotalamus si este responsabila de afectul in relatiile de cuplu sau in relatia maternala, conform unui studiu efectuat in ultimii ani.   

http://www.dcnews.ro/2011/12/oxitocina-hormonul-care-poate-salva-relatiile-interumane/

steliana:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 03 Iulie 2012, 15:54 --- În publicaţia "Sănătatea de azi", se menţioneză faptul că după mesele bogate, ne scade auzul şi nu mai percepem sunetele din jur cu aceeaşi acuitate. Ba chiar atenţia se reduce considerabil. Ai grijă ce mânănci la serviciu!

--- Terminare citat ---

acesta este si scopul "ratiei" practicat in actiunile de lupta si supraveghere  ;)

Caroline:
Nici nu e recomandat, biologic, sa abuzezi de functiile exterioare sau cognitive dupa masa, atunci cand organismul schimba lista de prioritati in favoarea functiilor inconstiente, interne, pentru o digestie eficienta. Daca nu-i dam voie, el percepe asta ca stres si se pune repede in pozitie de lupta, digestia avand de suferit. Cei mai longevivi si sanatosi oameni sunt in tarile in care exista o pauza de siesta la pranz de una-doua ore. Cu alte cuvinte, am putea invata ceva de la corpul nostru: one thing at a time. ... ceea ce nu prea se potriveste cu dezideratul multitasking...  :-[

luciamanta:
   Stiati ca ficatul produce 80% din colesterolul din corp? Tot el proceseaza si asigura eliminarea surplusului. Daca la analize colesterolul total ti-a iesit mai mare de 200 mg/dl, una dintre cauze poate fi suprasolicitarea ficatului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă