Arhiva > Arhiva

Stiati ca.....

<< < (22/39) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 16:55 ---cand o sa vreau sa fiu smecher, o sa port cravata in casa mea din chirpici, din Giurgiu si o sa va invit la o portie de cartofi prajiti cu mujdei (era sa zic de usturoi dar mi-am amintit ca a zis iulia ca nu vrea sa ne mai prinda vorbind asa :)).  iar cand va veni vorba de dezmierdat, sa se dezmierde fiecare cum poate si i-o veni la indemana.  ;)

multam saru'mana iulia!

--- Terminare citat ---

oltean?  :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 21:21 ---oltean?  :)

--- Terminare citat ---

aoleu, mi-ai vazut prazul! :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 22:29 ---aoleu, mi-ai vazut prazul! :)

--- Terminare citat ---
pai daca il scosesi prin chirpiciul de Giurgiu, bre. ;D

deli_a:

--- Citat din: Caroline din Marți, 25 Septembrie 2012, 19:24 ---... am putea invata ceva de la corpul nostru: one thing at a time. ... ceea ce nu prea se potriveste cu dezideratul multitasking...  :-[

--- Terminare citat ---
mi-ar place o extindere a miscarii "slow-food"... si tanjesc dupa "slow-living"-ul de la bunici... :bully:
Cat despre "multitasking"-ul care ne omoara cu zile, incerc sa fiu cat mai convingatoare cand zic: ia mai da-l incolo !!!  :knuppel2:  :bully:

Caroline:
Nici mie nu-mi place multitasking, da' de ce neaparat slow?! N-am putea fi doar fast one tasking at a time?  >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă