Buna ziua tuturor,
Drlove , că si-au exprimat opinia mai mult femeile decât bărbații, este perfect adevărat! Acest lucru se întâmplă din mai multe motive: în primul rând procentul femeilor este mai ridicat decât cel al bărbaților, în comunitate, iar în al doilea rând, în SC sunt acceptate doar persoane singure (de unde și denumirea)

Cred că este greșită percepția unei dezbateri psihologice, sunt doar gânduri, dileme, trăiri, discuții, menite a ”îndulci” dacă vrei, trăirile unor oameni ce vor să comunice, să împărtășească împreună cu alții, să-și găsească (sau nu) răspunsul la propriile întrebări.
În ceea ce privește ” despicatul firului în patru” este binecunoscută această caracteristică tipic feminină, deși ....uneori și bărbații au nevoie de ”sfaturi” sau confirmări la propriile probleme.
Oamenii adesea comunică mai facil în spatele unui monitor, sunt mai deschiși (sau nu), aici nu se dau soluții (ar fi aproape imposibil), fiecare este dispus să spună doar ceea ce percepe că ar fi varianta reala, nimeni nu are dreptul să judece sau să dea soluții.
Intru destul de rar și nu am citit tot (recunosc), dar nu cred că este o dezbatere feministă, în care ”el” este neapărat vinovat.
Nu cred că am înțeles întrebarea : ”Ce căutati de fapt?” Cred că fiecare dintre cele ce au scris caută altceva, funcție de propriile aspirații, educație, vârstă, experiență de viață, caracter......etc.
În cei câțiva ani petrecuți în compania oamenilor din această comunitate, prin călătoriile turistice efectuate, pot să îți spun că cele cu care am interacționat, cu o parte din ele am devenit prietenă, nu caută nimic, doar comunică, văd locuri frumoase, dansează, se distrează, spun glume, se rup de cotidian....
Cele ce își doresc un partener, emană semnale în acest sens și cunosc câteva persoane ce s-au căsătorit, au copii, sunt fericiți, sau au intrat într-o relație (fie ea și neoficială).
Dacă am perceput corect întrebarea( și nu este una generică, ce caută femeile în general- care este mult mai complexă) cred că femeile se caută pe sine, pentru că există viață și după o despărțire, mai bună sau mai rea, nimeni nu stie, timpul o va decide pentru fiecare în parte.