Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
TORICOSU:
Hei, fara interpretari, viata e uneori simpla. :bow:
De ce mereu vrem s-o complicam....interpretand-o ?! :pleasantry:
clara39:
cred ca din obiusnuinta...
Caroline:
Principala contradictie in viata asta vine din principiul cartii "Femeile sunt de pe Venus, barbatii, de pe Marte." (Daca n-ati citit-o, o recomand). ;D
Femeile interpreteaza si vorbesc de dragul expresiei "Do you want to talk about?" fara sa astepte intr-adevar un raspuns sau o rezolvare.
Pentru barbati, intrebarile care nu au nicio rezolvare, niciun raspuns concret, realizabil si tangibil, nu exista.
Concluzia? Daca vrei doar sa vorbesti despre ceva care te framanta ca sa te simti mai bine, suna-ti mama, sora sau o prietena. Daca ai ceva de rezolvat, suna barbatul care te iubeste (ca barbat, tata, frate, fiu, prieten... conteaza mai putin.) Daca-i pasa te tine, va incerca, cel putin, sa rezolve situatia pentru tine. ;)
ema.emilia.5:
Iubirea se vindecă tot prin iubire
aşadar iubeşte!
Frumos spus... dar...mai poti crede in iubire dupa dezamagire? Eu recunosc... am mai incercat sa iubesc, dar, am vazut fiecare defect la fiecare in parte si vesnic l-am comparat cu cel care a insemnat foarte mult pentru mine... deci? :(
come undone:
--- Citat din: ema.emilia.5 din Joi, 20 Iunie 2013, 01:05 ---Iubirea se vindecă tot prin iubire
aşadar iubeşte!
Frumos spus... dar...mai poti crede in iubire dupa dezamagire? Eu recunosc... am mai incercat sa iubesc, dar, am vazut fiecare defect la fiecare in parte si vesnic l-am comparat cu cel care a insemnat foarte mult pentru mine... deci? :(
--- Terminare citat ---
Cred că este foarte bine aşa Ema, înseamnă că eşti o persoană sinceră, cu principii puternice şi un set de valori frumoase. Şi da, ne vindecăm prin iubire, dar nu cred în relaţiile începute prematur, ci în iubirea faţă de orice altceva: copaci, animale, copii, părinţi, prieteni. :smitten: Şi eu mă vindec acum după o despărţire foarte grea, dar am înţeles că dacă el deja este cu altă femeie (deşi nici măcar nu ne-am luat toate lucrurile unul de la celălalt), atunci cu siguranţă setul lui de principii şi valori nu prea există, a fost doar în imaginaţia mea. :) Nu îţi cunosc povestea, dar dacă şi cel despre care vorbeşti a plecat lăsându-te cu mai multe întrebări decât răspunsuri, clar nu este o idee bună să cauţi pe cineva care să îi semene...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă