Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (135/147) > >>

TORICOSU:

--- Citat din: marilena09 din Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, 11:42 ---Asa e...iubirea e in noi doar ca uneori avem nevoie de o materializare a ei intr-un ,,altul"....un ,,altul" care are anumite insusiri pe care noi le consideram calitati, anumite insusiri pe care le percepem ca pe ,defecte" insa intra in limita noastra de toleranta si atunci il ,,imbracam" in iubirea noastra....il ,,imbracam" in iubire si il consideram perfect pana in momentul in care el uita sa intretina ,,vesmintele de iubire" pe care i le-am daruit si ma intreb oare chiar e corect? Ii daruim iubirea fara sa ne-o ceara, parem generosi dar iubirea ce i-o daruim e o ,,haina" in captuseala careia am pus toate sperantele noastre, sperante nespuse pe care ne dorim intens ca el sa le descopere....insa ,,captuseala" e rezistenta, nu se toceste, nu se rupe iar sperantele noastre raman inchise si nedescoperite si pe masura ce trece timpul devenim din ce in ce mai frustrate pentru ca sperantele noastre nu au fost descoperite si au ramas neimplinite :) si cred ca asta e marea greseala :) noi daruim iubirea dar asteptam ca acel el, caruia i-am daruit-o sa ne implineasca ,,sperantele'' ascunse sub acea iubire.....iar cand asta nu se intampla ne cuprinde ,,singuratatea in doi".... cred ca noi femeile gresim undeva....gresim crezand ca ,,sperantele" noastre trebuie sa ramana un mister pe care el sa se straduiasca sa il descopere continuu.....lucrurile cred ar fi mult mai simple daca initial am ,,,afisa" sperante si apoi am darui iubire....darrrrrr asta inseamna sa iti asumi ,,singuratea individuala" caci multi vor fugi mancand pamantul cand il loc de iubire vor primi un ,,colaj" de sperante pe care el trebuie sa ni le indeplineasca.....cred ca candva am inteles gresit iubirea in doi, asa ca ne-am ales cu iubirea pentru sine si pentru toti ceilalti insa fara a fi materializata intr-un ,,el"....

--- Terminare citat ---

Uffff......ma doare capul, sunt deacord in "mare" dar poti face o sinteza ? :-\
Oricum "iubirea" e destul de complicata, nu mai zic de "viata in doi" dar sa-ti faci o "schema" de depanare, functionare si selectare al prezentului si viitorului partener ales, raportata la trecut mi se pare imposibil.... dar poate si din cauza ca ....dragostea e oarba !
O dupa-amiaza frumoasa va doresc. :thumbup:

wonderland:
Dragostea poate că e oarbă :)  E nevoie să fim și noi?!

Pentru că problema nu e că nu vedem ceea ce e de văzut. Ci, că învălmășiți de starea de îndrăgostire,  începem s㠔ne facem că nu vedem”, s㠔trecem cu vederea”, chiar s㠔închidem ochii” la unele lucruri care străbat clar până la noi, cu toată orbirea.

Vedem, simțim tot ce avem nevoie să știm. Până la urmă alegerea constă în ceea ce facem cu ceea ce vedem, simțim și știm.

silviu:
as alege singuratatea in trei; adica io si 2 fete :thumbup: sau surmenaj a trois :coolsmiley:

wonderland:

--- Citat din: TORICOSU din Duminică, 10 Februarie 2013, 22:54 ---Ehe,........ rece, calculata, cu "labutele" pe pamant....fecioara ? :giggle:

--- Terminare citat ---

De fapt, experimentez varianta cu capul în nori și picioarele pe pământ :). Îmi asum și consecința acestei alegeri - uneori plutesc, alteori mă trezesc cu fundul de pământ. Așa învăț să fiu atentă la ce simt. Mai ales să încerc sa aflu ce mesaje sunt în ceea ce simt.
Așa că, ce etichete mi-ai pus tu - mă lasă...rece, fără să calculez prea mult și fără nici o supărare:).

wonderland:

--- Citat din: silviu din Joi, 24 Ianuarie 2013, 09:53 ---Motivul pentru care bărbaţii îşi caută amante deşi îşi iubesc partenerele

Deși majoritatea bărbaților se implică într-o relație cu gândul că vor rămâne fideli, în orice cuplu la un moment dat intervine obișnuința și dorința de a cunoaște și alte persoane. La bărbați, dorința este mai acută și mai greu controlabilă decât la femei. Psihologul Eric Anderson de la Universitatea din Worchester, Anglia spune că "înşelatul este un răspuns raţional la aşteptările iraţionale ale monogamiei".

--- Terminare citat ---

Oare o fi off topic Bancul care mi-a venit acum în minte?...  :(

Culmea fidelității: La a treia nevastă să ai aceeași amantă.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă