Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (13/147) > >>

giovis85:
sunt singur foarte singur dar ma linisteste faptul ca nu sunt singurul singur,sunt doar singur printr-e singuri

marcutza:
aici nimeni nu e singur, asta-i clar !  :D

almi_gabi:

--- Citat din: giovis85 din Duminică, 27 Martie 2011, 16:51 ---sunt singur foarte singur dar ma linisteste faptul ca nu sunt singurul singur,sunt doar singur printr-e singuri

--- Terminare citat ---

parca era o chestie~ capra capra piatra'n patru ....

almi_gabi:
aha , am gasit!

Sunt singurel Bing Bang
Printre copaci Bing Bang
Si sunt lovit Bing Bang
Si sangerez Bing Bang
LaLaLaLa...
Dar chiar nimic Bing Bang
Nu ma va opri Bing Bang
Sa cant acum Bing Bang
Un cantecel B&iuml;ng Bang
LaLaLaLa....

silviu:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 27 Martie 2011, 12:39 ---n-am spus ca nu exista aceste stari i si da, nu condamn pe nimeni ca le pastreaza si ca traiesc cu ele (deprimarea si compararea) insa ar trebui sa invatam sa le gestionam, ne-ar fi cu mult mai bine, ar fi un pas spre binele nostru.
--- Terminare citat ---
din nefericire, nu suntem la aprozar, sa gestionam bine carucioarele cu mere si spanac, sa mai tragem putin la cantar si in final sa iesim in avantaj. ceea ce vine din interiorul meu, depaseste puterea mea de gestionare si oricat de mult m-as cazni sa invat, tot nu reusesc :(
--- Citat din: marcutza ---normal ca e o usurare si fericire ca NU semanam unii cu altii, asa-i? astfel nu ne-am compara sau poate da ;)

--- Terminare citat ---
normal ca e o usurare si o fericire. imagineaza-ti ca tu si sotul tau ati pune mare pret pe confortul exterior. ati fi intr-o goana nebuna dupa vile cu piscine, masini bugatti veyron, mobila japoneza si televizoare lcd cu diagonala de 8 metri. nici nu ati mai avea vreme sa va iubiti :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă