Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (113/147) > >>

micaela:
hm. suspect de poet, azi, fratele bit... ce bagheta magica i-a transformat abordarea cinica a ideii de "doi" intr-un buchet de metafore inspirate? nu-ntreb, da' vrem sa stim si noi.  :giggle: ::)

bit:
Pai in orice sac de grau se mai gaseste cate un bob de neghina. Asa si la mine, mai obosesc si io sa tot observ viata in culori reale si o mai iau pe aratura...insa imi revin repede.

micaela:
io zic sa nu-ti revii. lipsesc trei zile din metropola si cand ma intorc vreau sa te gasesc tot cu lentilele roz-bleu, da? sa-ti aduc niste amorasi de gips, de pe unde ma preumblu?  ;D

bit:
Too late, bro, I woke up already. Si de adus, adu-mi liniste. Cat de multa. Aia care-ti prisoseste tie, sa-mi dai mie.  :)

Matei:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 18 Iulie 2012, 22:52 ---Ma gandeam la un moment dat ce lucru minunat e o relatie intre doi oameni. Cat e ea de vie. Cum se naste, dintr-o scanteie (de fapt, cred ca din doua scantei. Care pot face un foc. Sau nu.)... si cum apar "firisoare" subtiri de sentiment care pleaca de la unul la celalalt, cat de sensibile, cat de firave sunt legaturile la inceput, cea mai mica intamplare nefavorabila le poate rupe...Aici parerea mea e ca sansa joaca un rol mare de tot. Adica daca o relatie e ocrotita de Fortuna, trece, evolueaza. Daca nu, moare din fasa. Daca are suficienta vechime si pulseaza suficient suflet prin vinele ei, rezista si furtunilor. Priveam cum se misca perechile adevarate, ce "dans" involuntar, cum orbiteaza unul in jurul celuilalt, aproape imperceptibil...
Si cum ajunge sa se usuce daca n-are ingrijire. Cum ajunge ca pe cei doi sa-i lege doar firele obisnuintei, si alea puternice insa fade, tare fade...

--- Terminare citat ---

randurile astea mi-au amintit de filmul vazut aseara, parca pe TCM, depre Noah si Allie. despre o relatie cu o sansa mare de tot: sansa care se numeste iubire. un film foarte complex.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă