Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (111/147) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 20:22 ---Niciodata sa nu spui niciodata. Pentru mine, a fost unul dintre motivele principale de divort, pentru ca a generat mare parte din restul.

--- Terminare citat ---
Caroline, tu meriţi să fii premiată, eşti o minune de om!  :) :giggle:

Caroline:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 28 Mai 2012, 12:38 ---Caroline, tu meriţi să fii premiată, eşti o minune de om!  :) :giggle:

--- Terminare citat ---

Mda... Si cat e premiul, cam cat am pierdut?  ;D

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 14:30 ---Mda... Si cat e premiul, cam cat am pierdut?  ;D

--- Terminare citat ---
Caroline, de fapt nu ai pierdut nimic, sper că nu ai niciun regret în sensul acesta... În ceea ce priveşte premiul, îţi doresc să nu fii minţită de viitorul tău partener de viaţă (în cazul în care acesta apare) şi să nu te minţi singură niciodată.

luciamanta:
    Mă tot întreb ce înseamnă cu adevărat sintagma: "Să trăiţi bine!"  Multi oameni doresc să trăiască bine. Dar a trăi bine înseamnă întotdeauna, a trăi frumos, a avea bucurii? Multi trăiesc bine cheltuind banii pe maşini, parfumuri, bijuterii, dar nu sunt fericiţi. Trăiesc grăbiţi şi febrili o viaţă fără bucurii, au o existenţă goală, fără noimă, fără repere. Multe cupluri trăiesc o viaţă searbădă, de dragul aparenţelor, nu îi mai leagă nimic, decît acel document oficial, acel act de căsătorie încheiat cu mult timp în urmă. Trăiesc vieţi paralele, fără promisiuni ori angajamente.

Guesswho:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 03 Iunie 2012, 16:12 ---    Mă tot întreb ce înseamnă cu adevărat sintagma: "Să trăiţi bine!" 

--- Terminare citat ---
pe Base l-ai intrebat?  :magic:
(glumesc  :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă