Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (104/147) > >>

bit:
Asa e. A mea era misterioasa, imbracata-n negru toata, cu ceva de cosit in mana, asa ca i-am zis repede"Stii ceva? Cauta-ma maine". Si-am pierdut-o, vai! Si uite asa o iau de la capat.

Caroline:
 ;D
Dupa cum vad eu, la varsta noastra, nu ne-am mai da tabieturile pe niciun fel de singuratate... nici macar in doi. Ne-am cam obisnuit sa nu lasam cioara din mana pentru aia de pe gard...  :laugh:

bit:
Nu cred ca are a face varsta neaparat. Cred ca tine mai mult de confortul mental (atat de pretios, cel putin pentru mine) pe care-l avem, de faptul ca nu ne mai inghesuie teama de singuratate...cat despre tabieturi, hmm, nu stiu, eu zic ca alea se pot schimba. Sau imbunatati (in situatia ideala). Sa merite, numai. Daca nu, asta e, spectacolul continua oricum.

Caroline:
De acord cu tine. Vroiam doar sa precizez ca la 20 de ani nu prea exista inca (decat in rare cazuri) acel confort cu tine insuti de care spuneai, nici presiunea de a fi sau a nu fi single. Cu alte cuvinte, un conflict mai putin. Cand apare o relatie, apare deja a 3-a entitate - eu, tu, si relatia - pe cand la 40 si peste, apar impreuna: doua trecuturi diferite, doua conflicte confort/presiune diferite, precum si 4 entitati diferite care trebuie sa gaseasca un numitor comun: eu si relatia mea confortabila de single cu mine insami, tu si relatia ta confortabila de single cu tine insuti. De aceea, devenim mult prea exigenti, fiindca e foarte usor sa renunti la schimbare pentru confort... chiar daca acesta este confortul cu blazarea, plictisul sau tristetea, de exemplu.  :coolsmiley:

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Marți, 31 Ianuarie 2012, 13:43 ---da' Doamne-Doamne asaza sufletele-pereche tinand cont de aria geografica? ???
pei daca sufletul meu pereche e prin alaska ori prin sierra leone, e clar ca-l ratez :'( si-o sa-mi caut sufletul nepereche pe undeva mai aproape de casa :)

--- Terminare citat ---
================
mai degraba in functie de vibratie :smitten: decat de aria geografica
daca vibrezi la fel cu sufletul tau pereche se alege o cale: ori ajungi tu in alaska ori vine alaska la tine.... :laugh:....la cate grade cu minus sunt afara, cred ca-i pe aproape. Asa ca, grija mare ce-ti doresti! :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă