Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
silviu:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 27 Martie 2011, 08:26 ---si uite asa vom sta in stari depresive, in stari din care cu greu iesim, in stari care ne pot duce la pierderea tuturor prietenilor samd pt ca ne incapatanam sa comparam, sa gasim clone, sa traim in trecut.
:(
--- Terminare citat ---
asta e! exista si deprimati. ce ne-am face daca toata lumea ar fi fericita, ar sari intr-un picior si-ar manca alvitza? suntem diferiti si trebuie sa-i multumim bunului Dumnezeu ca suntem asa.
nu ne incapatzanam sa comparam! pur si simplu, vine din interior, independent de vointa noastra, pentru ca asta e arhitectura noastra sufleteasca.
almi_gabi:
--- Citat din: adria din Duminică, 27 Martie 2011, 11:04 ---
marcutza, mai am si eu zile in care cad in butoiul cu melancolie, dar, uite, ieri, discutia cu voi mi-a schimbat starea de spirit
ma simt mult mai bine
--- Terminare citat ---
ce bine ca au reusit sa te molipseasca :D
marcutza:
n-am spus ca nu exista aceste stari i si da, nu condamn pe nimeni ca le pastreaza si ca traiesc cu ele (deprimarea si compararea) insa ar trebui sa invatam sa le gestionam, ne-ar fi cu mult mai bine, ar fi un pas spre binele nostru.
normal ca e o usurare si fericire ca NU semanam unii cu altii, asa-i? astfel nu ne-am compara sau poate da ;)
giovis85:
cand un om e deprimat e cel mai greu moment atunci se gandeste doar la rau la toate problemele lui atunci e cea mai mare nevoie de comunicare,dar eu cand sunt deprimat nu vreau sa vb cu nimeni absolut cu nimeni mai ales din familie sunt nervos si imi vin ganduri negre dar aceste momente trec iar daca trec e o reusita
marcutza:
cat mai putine stari rele si cat mai multe reusite @giovis ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă