Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
silviu:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 23:51 ---"saraca" in sensul ca trudeste sa rezolve ceva, in timp ce el e surd. sau orb; dupa caz ;D
--- Terminare citat ---
pai da, in sensul asta...cum se cazneste ea, saraca, sa rezolve trebile... si el :-X mut, surd si orb :(
micaela:
fix despre asta am vorbit azi, intre cafea si bile. :) poate parea inexplicabil pentru cei din jur de ce am divortat, caci paream un cuplu foarte reusit, din exterior. el nu betiv, nu afemeiat, sot devotat, tata bun... si dupa 17 ani de mariaj am spus "stop", fiindca singuratatea in doi devenise insuportabila pentru mine. si, cum spune Jul, el era ok, ba chiar mi-a spus, perplex, ca "am fost fericiti, de ce...?!?". Pur si simplu nu a auzit, nu a inteles semnalele mele explicite de alarma, de-a lungul multor ani, din ce in ce mai intense, nu a crezut niciodata ca amenintarile de separare ar putea deveni realitate.
Nici chiar eu nu mi-am imaginat vreodata ca intr-o zi o sa divortez, dar apare un prag peste care o ultima picatura revarsa toata nemultumirea si...gata. in interior se rupe ceva definitiv si de-abia atunci celalat pare ca se "trezeste", fara sa inteleaga mare lucru, desi a avut toate datele sa o faca...eh, barbatii...
Caroline:
Intelege... prea tarziu. :-\
Sara:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 15 Ianuarie 2012, 01:58 ---Intelege... prea tarziu. :-\
--- Terminare citat ---
Intelege atunci cand poate...deci...la timpul lui!!!
Prea tarziu pentru ea!
Caroline:
Prea tarziu... pentru el. :P
(Vorbesc strict de cazul meu, evident, si pe baza marturiilor lui recente: "Acum pot sa ma declar cel mult multumit, acum stiu ca numai cu tine am fost fericit. Dar macar m-am impacat cu ideea ca acum nu mai fac pe nimeni sa sufere langa mine.")
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă