Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (99/147) > >>

bit:
Barbatii cred ca situatia poate dura la nesfarsit. Si asta e una din greselile noastre. Faptul ca nu suntem atenti atunci cand trebuie (asta fiind o exprimare in termeni blanzi, chiar foarte blanzi). Si ne trezim surprinsi atunci cand nu ar fi trebuit sa fim surprinsi de reactia partenerei, daca am fi fost atenti.

micaela:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 20:07 ---Barbatii cred ca situatia poate dura la nesfarsit. Si asta e una din greselile noastre. Faptul ca nu suntem atenti atunci cand trebuie (asta fiind o exprimare in termeni blanzi, chiar foarte blanzi). Si ne trezim surprinsi atunci cand nu ar fi trebuit sa fim surprinsi de reactia partenerei, daca am fi fost atenti.

--- Terminare citat ---

asta este punctul pe i. fix asa e.
ea, saraca, da semnale, incearca sa discute, sa rezolve, dar se loveste de urechea surda si de convingerea lui ca "zice si ea, doar asa, dar ii trece". Si-apoi, nemultumirile nediscutate, nerezolvate, inabusite, sapa si sapa si sapa si intr-o zi ea spune "gata!" si gata e, pentru ca s-a depasit un prag, s-a umplut un pahar, s-a erodat totul... si da, el ramane perplex, nepreaintelegand ce i se intampla...
si-apoi aud opinia altui barbat (azi chiar Silviu a rostit-o  :) ) ca femeile nu pot fi intelese. ba pot fi, dar trebuie sa le asculti, si mai ales sa "auzi" si sa intelegi ce spun, ca ele nu initiaza discutii lamuritoare numai ca sa (te) emmerdeze,  ci deseori o fac ca sa lamureasca, ca sa rezolve....

silviu:
vai! ea, saraca :(

micaela:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 23:45 ---vai! ea, saraca :(

--- Terminare citat ---

"saraca" in sensul ca trudeste sa rezolve ceva, in timp ce el e surd.  sau orb; dupa caz ;D

Saturnianul:
Chestia e sa-ti dai seama cind incepi sa trudesti la Cooperativa Munca in Zadar si sa ai taria de a pune capat trudei  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă