Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
julia:
in punctul asta fiecare are la alegere sa puna punct sau sa traga de relatia aia ca de un elastic defect sperind ca lucrurile vor reveni la ce a fost.
bit:
De acord. Unul dintre (putinele) lucruri pe care le-am invatat (si pe care eu personal il repect cu sfintenie) e ca nu trebuie sa fortezi lucrurile niciodata.
julia:
nu mai merge relatia de acum, nu se mai poate repara nimic ? pacat. dar de ce sa ne irosim timpul inutil unul altuia chinuindu-ne reciproc?
viata e prea scurta ca sa ne mai ghidam dupa precepte de acu 300 de ani. fa curat si ordine in viata ta, elibereaza-l pe celalalt si vezi-ti de drum. fiecare de al lui. orice zi pierduta e un lux pe care nu ni-l mai putem permite.
daca ai norocul sa gasesti cu adevarat dragostea, atunci ti-a pus dumnezeu mina in cap. inseamna ca n-o aveai si ii simteai lipsa. de aia ti-a trimis-o.
e perfect valabil si daca nu ai gasit inca persoana pt care sa faci tot efortul de a te desprinde: atunci cind esti disponibil pt alta iubire poate o sa apara in viata ta. dar daca esti incorsetat si prizonier intr-o alta relatie esuata cum sa vezi dincolo de ziduri? cum sa te gaseasca?
ps: un tu impersonal desigur
balanta:
julia, procentul covarsitor se inclina spre cei care mai intai vor "carligul" si apoi urmeaza desprinderea de relatia "toxica"....
fortuna777:
--- Citat din: balanta din Duminică, 31 Iulie 2011, 14:56 ---julia, procentul covarsitor se inclina spre cei care mai intai vor "carligul" si apoi urmeaza desprinderea de relatia "toxica"....
--- Terminare citat ---
...adica ceva de genul "rau cu rau, dar mai rau fara rau"...? ???...eu cred ca daca relatia este suficient de "toxica" nu mai ai ce cauta in ea, decat daca esti usor masochist...si in general, o relatie care nu-ti mai aduce nimic bun si care incepe sa scoata doar ce e mai rau din tine, nu mai are cum sa mearga... oricate tumbe ai face...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă