Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
micaela:
aham. leu, deci. nu stiam ca nativilor din zodia asta li se atribuie dorinta de a fi cocolositi. laudati da. :)
eu m-am nascut cu "concluzia" asta, ca onestitatea e calea cea mai frumoasa, chiar daca nu cea mai usoara, si mereu am o strangere de inima cand vad cat de putini o pretuiesc.
julia:
ce am mai observat la cupurile in care cei doi s-au instrainat de tot este faptul ca isi revarsa unul asupra altuia toate frustrarile si nemultumirile, dar care nu au legatura cu celalalt. de ce, doar pt ca e cel mai aproape? daca nu sunt un sprijin la greu, atunci cind?
bit:
Pai asta-i unul dintre motivele pentru care suntem singuri, nu? Cand m-am saturat sa tot sparg cu capul oalele destinate altora, mi-am luat lumea-n cap si gata (bine, reciproca e la fel de valabila). Prefer sa fiu considerat insuportabil fiindca iti spun adevarul fara menajamente si nu fiindca nu stiu unde (si pe cine) sa-mi vars nervii.
julia:
nu chiar. eu nu am lasat relatia mea sa lincezeasca. daca s-a consumat, asta e, nu mai avem ce sa cautam impreuna.
bit:
Cred ca te inteleg cumva. Am trecut prin ceva similar. In doi ani, totul "s-a ars" intre mine si o fata, incat la final parea firesc ca s-a incheiat. Probabil ca s-a incheiat asa repede si din cauza intensitatii cu care am trait-o si eu si (cred ca) si ea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă