Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
steliana:
@bitek, are dreptatea si dezvoltarea la care a juns. cred ca important este sa nu fugim de noi insine. atunci cand cineva ne spune ca suntem ok ... inseamna sa ne pregatim sa ne simtim prost. poate ca avem nevoie de cusca noastra pentru a ne da seama ca vrem sa fugim de asteptarile celor din jur ...
nimeni nu ne rezolva problemele. doar le inlocuiste cu alte probleme.
bit:
Am invatat ca, pana la urma, cel mai bun lucru e sa cauti adevarul, si atunci cand spui ceva si cand vrei s-auzi, chiar daca te indeparteaza de oameni sau chiar daca nu e pe placul tau. E singurul fundament solid intr-o lume plina de masti.
fortuna777:
depinde cat de bine ne simtim cu noi insine...sunt oameni cu o incredere in sine scazuta si care prefera sa spuna ce vrea publicul sa auda, tocmai pentru a-l castiga de partea lor si pentru a-si confirma propria valoare...sunt oameni care prefera solitudinea, in locul unor prieteni falsi..
micaela:
bitek, tu esti barbat? si poti sa-mi spui cati anisori ai? si ce zodie esti? :) :) :P
am o mirare admirativa in raport cu tine ca purtator al opiniei anterioare fiindca, in general, cuvantul "onest" este iubit de barbati ca tamaia de dracul. :)
bit:
@micaela: Ultima data cand am verificat, asa era. Am aproape (fara 2 zile) 37 de ani. Zodia nu are importanta, zic eu deoarece sunt un nativ atipic al zodiei mele (de ex., nu suport sa fiu cocolosit sau laudat...brrrrr!). Iar treaba cu onestitatea n-o arunc ca sa dea bine, ci e una din concluziile cu care am ramas dupa o viata destul de...aspra, as zice.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă