Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
marcutza:
comoditatea inseamna moartea motivatiei, a dorintei, a ...tot ce inseamna "vreau sa fac pt cel iubit asta si asta, impreuna cu el, cu ea", asa cum bine spunea cerculetz.
singuratatea in doi o inducem noi, voit sau nu....si nu vreau sa supar pe cineva spunand asta...
singuratatea in doi (si asta e strict perceptia mea) este cu mult mai dureroasa decat a celui single....
hana:
"singuratatea in doi .... este cu mult mai dureroasa decat a celui single...."
Ai dreptate Marcutza, dar ce te faci cand nu poti renunti la un cuplu de mult "pe duca".
Cred ca nu mi-am dat prea osteneala, insa atunci cand vreau sa fac pasul cel mare, se schimba ceva, cred ca este ghicitor de ganduri, si o luam de la capat, ne mai amagim o perioada. E greu, foarte greu. Spunea bunica mea: Fericirea cea adevarata te face cu 10 ani mai tanara dar Tristetea si neimplinirea, cu 10 ani mai in varsta. Optimismul nu ajuta prea mult
Gheorghe:
In relatiile de cuplu oamenii ar trebui sa intre (si sa ramana) liberi. Atasamentul fata de celalalt este o aparare impotriva fricii de singuratate, de schimbare, de a fi considerat inferior. Fricile sunt in interiorul tau si pentru a evita confruntarea cu ele cauti (mai mult inconstient) sa-ti posezi partenerul, lucru ce nu are nimic de-a face cu iubirea.
Oamenii nu sufera din dragoste, ci din gelozie. Iubirea nu ingradeste, ci respecta si amplifica libertatea. Daca ai suficienta maturitate emotionala si putere launtrica vei accepta nevoile celuilalt, vei intelege ca este o persoana libera si, daca iubirea este mare, poate chiar vei contribui la satisfacerea lor, fara a pretinde ceva in schimb. Acesta ar fi un exemplu splendid de iubire fara conditii.
fortuna777:
--- Citat din: hana din Sâmbătă, 09 Iulie 2011, 09:17 --- Fericirea cea adevarata te face cu 10 ani mai tanara dar Tristetea si neimplinirea, cu 10 ani mai in varsta.
--- Terminare citat ---
asa este...o femeie cand iubeste, se vede pe fata ei, radiaza de bucurie si implinire...bineinteles daca dragostea ei este impartasita :)
hana:
Gheorghe, infidelitatea repetata nu poate fi ignorata sau tratata ca o nevoie a partenerului, atunci cand "acasa" gasesti tot ce-ti trebuie: iubire, intelegere, voie buna. Dar, sti ce am constatat, ca " nevoile celuilalt" sunt strict legate de bugetul aceluia, adica dispar cu desavarsire cand nu sunt resurse financiare. Cred in libertatea partenerului si a mea, dar cu anumite limite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă