Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
ileana:
am divortat de curand tocmai pentru ca ma ingrozeste ideea unei vieti singure in doi. Totusi a fost mult mai usoara actiunea juridica decat procesul de desprindere ce a urmat.Santem in continuare legati prin amintiri ,regrete,copii si afectiunea care ne leaga.Si totusi nu este de ajuns...Nu e vorba de prejudecati dar e spiritul unei familii in care sant copii si de modul in care ei sant afectati!E greu de stiut ce e mai bine pentru noi ,pentru copii si pt fiecare in parte
julia:
e adevarat, e foarte greu sa iei o astfel de decizie. mai ales ca si voi erati singuri in doi asa cum spui, dar si copiii simt ca sunteti singuri. imi spunea cineva odata: de ce ti-e teama sa iei o decizie importanta care sa schimbe situatia ta de acum daca situatia asta te face nefericita? si m-am gindit ca avea dreptate.
marcutza:
@ileana, priveste tot timpul inainte, niciodata inapoi !
copilul meu mi-a dat scopul si obiectivul drumului de dupa divort, nu altcineva !
numai bine !
almi_gabi:
--- Citat din: ileana din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 20:17 ---am divortat de curand tocmai pentru ca ma ingrozeste ideea unei vieti singure in doi. Totusi a fost mult mai usoara actiunea juridica decat procesul de desprindere ce a urmat.Santem in continuare legati prin amintiri ,regrete,copii si afectiunea care ne leaga.Si totusi nu este de ajuns...Nu e vorba de prejudecati dar e spiritul unei familii in care sant copii si de modul in care ei sant afectati!E greu de stiut ce e mai bine pentru noi ,pentru copii si pt fiecare in parte
--- Terminare citat ---
ileana, divortul este o alegere grea in viata - este considerat unul dintre evenimentele cele mai stresante din viata unui om - si de multe ori este o decizie care "costa" mai mult decat ne asteptam - amintirile, regretele, deceptia se vindeca greu
chiar si asa e de preferat continuarii unei casnicii in care "singuratatea in doi" merge alaturi de voi
cum spune si marcutza - cauta un sprijin in a merge mai departe in tine si copii
ileana:
Multumesc.Problema este ca perceptia noastra asupra lumii -evenimente, oameni ,relatii-se bazeaza pe experinta noastra constienta sau inconstienta.Pentru a ne extinde perceptia ar trebui spart intr-un fel acest cerc.Sigur cu vointa si motivatie functionezi ok dar bucuria ,implinire de a fi nu cred ca se subordoneaza vointei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă