Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (75/147) > >>

micaela:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 13:56 ---Raphaela, multa lume inca considera cuvantul "divortat" mult mai injositor decat vaduv, necasatorit niciodata....e mai bine sa spui " m-a parasit"....astfel vina o poarta EL in fata celorlalti...si sa nu spuneti ca inca pentru multi nu conteaza ce spun ceilalti si societatea in care traim, mai ales daca unii sunt angajati in tr-u anume sistem unde stim prea bine cum circula vorbele...cine e in general in sistemul privat si are afacerea lui il cam doare la basca!

--- Terminare citat ---
eu sunt in sistemul public si zau ca nu ma doare nici la basca daca cumva ma judeca cineva. oricum, nu se vede, nu se simte.. anyway, treaba aluia care eventual are probleme cu capra vecinului.  :D

balanta:
micaela, de asta esti aici,pe forum, suntem structurati altfel....eu nu am vazut vreo femeie cat de cat independenta sa-i fie frica de ceva legat de astfel de mentalitati...dar nu toate sunt asa...stiu si barbati care sunt in stare de orice numai sanu se spuna ceva rau la adresa lor in mediul in care lucreaza...chiar daca ei stiu ca nu e asa  :)

julia:
si pe mine tot la basca lu miha ma doare. dintotdeauna am gindit asa.
dar recunosc si identific cu durere ca au fost situatii exact ca cele descrise de balanta. inca suntem prada mentalitatilor si prejudecatilor celorlalti

janeta:

--- Citat ---superb comentariu, superba fotografie! chiar ma intrebam pe unde umbli, in ultima vreme, ca ne lipseste prezenta ta tonica pe-pe meleagurile SCi!
--- Terminare citat ---

saru`mana , ayouni , pentru vorbele frumoase ! am o perioada nitel mai nashpa ( nimic grav ) si de aceea apar sporadic . dar am dependenta deja de forumul asta , asa ca de mine si bazooka mea ( ce-mi place arma asta... ) nu scapati  :D :D :D

balanta:
Julia, cei cu gandirea traditionala, in care el sau ea nu ies singuri pe strada, nu pleaca nici pana la colt decat impreuna, nu au pasiuni individuale si nu iau nici o aspirina fara parerea celuilalt au astfel de prejudecati....ce zice mama, soacra, copilul, fratele, vecinul, prietenii, colegii, cei de la servici, se cade sau nu se cade pt varsta mea, cum oare sa fac asa ceva?, cum sa-i spun ca nu imi place sau nu imi convine sotului sau sotiei?, cum sa plec singura undeva fara el, ea?, cum sa nu chem finii la masa!...etc....sunt si gandesc ca a divorta e un esec capital chiar daca esecul dateaza de ceva ani buni...dar nu e inca "catalogat" ca divort...vedeti bine ca si in alegerea partenerului...femeia ar fi bine sa fie "traditionala" si barbatul "modern"....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă