Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
optimus sum:
--- Citat din: Geta din Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:27 ---Adica sa luam exemplul musulmanilor ....ei lucreaza ,ele acasa ....!nuuuuuuuuuuuuu, noi nu vrem acest lucru.Mai bine mai emancipate decat la cheremul barbatilor.
--- Terminare citat ---
dorinta de putere...dorinta acerba de a controla lumea...asta va va duce dragele mele la a devia de la scopul pentru care natura v-a creat...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:31 ---dorinta de putere...dorinta acerba de a controla lumea...asta va va duce dragele mele la a devia de la scopul pentru care natura v-a creat...
--- Terminare citat ---
poate ca natura a descoperit intre timp ca avem si alte vocatii... si ca lumea construita de voi barbatii i se opune distrugator... ;D
optimus sum:
m-as mira sa schimbe mama natura si inteleptul univers, scopul pentru care a fost creata o fiinta...pentru ca atunci cand i se da un scop i se da si minte pe masura scopului...de asta barbatului i-a dat minte sa conduca aceasta lume , iar femeii i-a dat atata minte cat ii trebuia sa legene un prunc , sa-l alapteze , sa faca gospodarie si cam atat ... cum crezi tu poate schimba scopul femeii lasandu-i mintea de femeie ...exista si o vorba "minte de femeie " dar nu stiu la ce se refera ? ...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:44 ---m-as mira sa schimbe mama natura si inteleptul univers, scopul pentru care a fost creata o fiinta...pentru ca atunci cand i se da un scop i se da si minte pe masura scopului...de asta barbatului i-a dat minte sa conduca aceasta lume , iar femeii i-a dat atata minte cat ii trebuia sa legene un prunc , sa-l alapteze , sa faca gospodarie si cam atat ... cum crezi tu poate schimba scopul femeii lasandu-i mintea de femeie ...exista si o vorba "minte de femeie " dar nu stiu la ce se refera ? ...
--- Terminare citat ---
ori reformulezi pe ici pe colo, in partile esentiale ;D, ori eu analiza pe text pueril nu fac. ;D :P
de evolutie auzit-ai?
fortuna777:
[
femeile au venit in sprijinul barbatului, tocmai pt ca si-au dat seama ca acesta e incapabil "sa conduca lumea"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă