Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (65/147) > >>

Geta:
in situatia in care "omul iubit odata" nu te mai vrea , chiar ca nu mai ai ce sa faci.Trebuie sa o iei de buna si sa te dai la o parte sa ii creezi omului spatiu, lumina, aer.Asa am considerat eu si acum zic ca am facut foarte bine.

optimus sum:

--- Citat din: Geta din Luni, 27 Iunie 2011, 12:31 ---in situatia in care "omul iubit odata" nu te mai vrea , chiar ca nu mai ai ce sa faci.Trebuie sa o iei de buna si sa te dai la o parte sa ii creezi omului spatiu, lumina, aer.Asa am considerat eu si acum zic ca am facut foarte bine.

--- Terminare citat ---
de ce nu te mai vrea ? i-a cazut un meteorit in cap ? poate in loc sa "te dai la o parte", era mai bine sa vezi de ce te-a vrut odata, si apoi de ce nu te mai vrea ...si poate schimbai "nu te mai vrea" cu "te vrea din nou"... sau poate e mai usor sa te dai la o parte si sa te victimizezi ? sau nu ?

Geta:
esti foarte dragut.....In situatia in care partenerul cu care ai trait aani de zile  isi gaseste alta partenera de care nu mai vrea sa se desparta , ce mai e de facut?Ori accepti traiul in trei ori te dai frumusel la o parte sa-i creezi omului spatiu.Dragoste cu sila nu se poate .Dupa lungi si "n " negocieri... tot degeaba , asa ca ....mai bine asa.

optimus sum:

--- Citat din: Geta din Luni, 27 Iunie 2011, 12:48 ---esti foarte dragut.....In situatia in care partenerul cu care ai trait aani de zile  isi gaseste alta partenera de care nu mai vrea sa se desparta , ce mai e de facut?Ori accepti traiul in trei ori te dai frumusel la o parte sa-i creezi omului spatiu.Dragoste cu sila nu se poate .Dupa lungi si "n " negocieri... tot degeaba , asa ca ....mai bine asa.

--- Terminare citat ---
o bataie ai incercat sa-i dai ? lu' partenera... tu lupti pentru omul tau dandu-te la o parte ?  :P
de ce a cautat alta partenera ? de rau ce este el sau ca-i lipsea ceva ? e prea complicat , dar daca la fel am proceda si la serviciile noastre cat de repede am ramane fara ele ?

balanta:
optimus, asat cu vrutul si nevrutul...nu toata lumea accepta ca pasiunea dispare si ca dragostea ar fi ceva molcom, plicticos si monoton...unii au nevoie de adrenalina...sa te lupti pt cineva????...dar de ce?...pt ca daca ne iubim pe noi insine nu avem de ce alerga dupa cai verzi pe pereti...iubirea se ofera si se primeste...hai sa nu amestecam traiul in comun din diferite considerente cu sentimentul de iubire, pt ca ceea ce se traieste cel putin la noi, in acest context si spatiu carpato-dunarean numai iubire nu se numeste...iubirea sta landa tine si e o alegere pana la urma...iubirea poate exista dar nu mereu pt aceeasi persoana...unii vor adrenalina, altii stabilitate, altii sa se sprijine financiar...eu cred ca suntem departe de a vorbi despre iubire!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă