Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (64/147) > >>

fortuna777:

asa este janet, dar oare nu e vorba aici de egoism, prostie :(....sau mai bine sa nu judecam :(...cine suntem noi sa aruncam cu piatra :(...cunosc atat de multe cupluri nefericite...de fapt nu stiu daca exista cu adevarat cupluri fericite...si ma doare inima gandindu-ma la viata cenusie, nelinistea si nemultmirea pe care le traiesc...Doamne, dupa ce am divortat o buna bucata de vreme nu mi-a venit sa cred ca poti trai atat de bine fiind singura ..eu si copilul meu...tot ce mi-am dorit a fost sa-mi recapat linistea...nu m-a interesat ca am plecat dintr-o casa confortabila, intr-una mica si cu chirie, ca trebuia sa-mi socotesc fiecare banut pentru a-mi ajunge de la un salariu la altul...

iulia17:

nu judecam pe nimeni, eu cel putin nu am sesizat asta la cineva, dar avem o opinie si putem s-o exprimam.
asa se vad lucrurile din afara, si uneori desi stim si singuri, avem nevoie sa auzim de la altul adevarul

julia:

--- Citat din: janeta din Luni, 06 Iunie 2011, 22:47 ---
motivatia : "am stat cu el/ea de dragul copiilor , ascunde de cele mai multe ori lasitate , comoditate ori , de ce nu , lipsa alternativei

--- Terminare citat ---

asta cu lipsa alternativei, nu-s ce sa zic...
parca nu e chiar asa
aaaa, ca nu mai e la fel ca inainte si poate dpdv material lucrurile stateau mai bine, da sunt de acord.
dar dpdv psiho-emotional, afectiv... alta poveste

Geta:
mda.Am repetat aceste cuvinte ani in sir ......pana cand intro zi m-am decis ca este cazul sa iau "taurul de coarne" si sa iau o hotarare .Desigur nu a fost usor si nici prea placut , trebuie sa recunosc, dar,acum ca sunt singura singurica este mult , mult mai bine decat singura in doi.Cine nu a trecut prin aceste stari , este putin probabil sa le inteleaga in profunzime, mai mult le poate intui .Oricum , eu personal as sfatui pe toti ,cei care o perioada de timp nu se mai pot intelege in relatia de cuplu ,sa discute acest aspect si sa ia rapid o   decizie .Altfel , relatia intra intrun declin foarte greu de reabilitat.

optimus sum:
de multe ori luati taurul de coarne, luati o hotarare pe care o justificati apoi toata viata fata de voi si de ceilalti incercand sa va mintiti ca a fost o hotarare buna... de ce exista totusi regrete si "poate" si "dar daca" si "sunt sigura ca nu aveam ce face" ... chiar nu aveati ce face ? chiar nu existau alte solutii, ci doar despartirea de omul iubit odata ? cum s-a ajuns la punctul mort? cine a scos din viteza caruta? prea multe intrebari fara un raspuns ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă