Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
adda:
stiu ca eu nu sunt in masura sa dau sfaturi, nu am copii ca sa stiu cat sufera, dar am asistat la diverse situatii si mi-am dat seama ca un copil este afectat . El are nevoie de dragoste si atentie, e la anii cand incepe sa isi formeze personalitatea.
fortuna777:
cunosc pe cineva care scrie la un ziar si care a recunoscut ca pentru a se vinde mai bine ziarul mai baga si cate un articol ca s-a descoperit nu stiu ce....sau s-a facut o statistica ce demonstreaza ....si care nu au niciun fundament real :-[ :-[
silviu:
--- Citat din: adda din Duminică, 05 Iunie 2011, 12:19 ---asa este...exista certuri in orice familie, dar nu mereu, daca relatia este bazata pe iubire sigur exista si impacari :)
--- Terminare citat ---
atat timp cat cei doi soti se vor iubi vor exista si impacari :) sigur ca pentru un copil este ideal sa traiasca intr-o familie in care sotii se pupa toata ziua, isi spun "te iubesc" din 5 in 5 minute si se plimba mana-n mana chiar si prin casa. numai ca iubirea asta nu dureaza prea mult :(
fortuna777:
--- Citat din: silviu din Duminică, 05 Iunie 2011, 14:07 ---sotii se pupa toata ziua, isi spun "te iubesc" din 5 in 5 minute si se plimba mana-n mana chiar si prin casa. numai ca iubirea asta nu dureaza prea mult :(
--- Terminare citat ---
exista asa ceva ??? :o
iulia17:
aia cu “… au trait fericiti pina la adinci batrineti” mie mi se pare cea mai cinica minciuna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă