Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
fortuna777:
nu cred ca poti darui totul intr-o relatie, atata timp cat trebuie sa te imparti in doua locuri...cu atat mai mult daca este vorba despre o relatie pe care trebuie sa o tii ascunsa...
balanta:
Nu e musai sa te imparti (parteneriatul presupune altceva), nu trebuie sa tii alta relatie ascunsa daca e de comun acord si nu cred ca la un moment dat mai vrei sa daruiesti totul...cu timpul masura e alta...si nevoile afective nu presupune neaparat o alta relatie cu altcineva....dar ai libertatea de a putea pleca cu prieteni, prietene, faci concedii separat si ai preocupari ce nu il includ pe celalalt fara sa ti "impute" asta. Dar ca sa traiesti sub acelasi acoperis ca doi buni prieteni, respectandu-te si reusind sa gestionezi jumi-juma totul, fara aluzii, rautati si orice altceva negativ , presupune doi oameni evoluati in anumite conceptii.
adda:
--- Citat din: fortuna777 din Vineri, 03 Iunie 2011, 19:57 ---
nu cred ca poti darui totul intr-o relatie, atata timp cat trebuie sa te imparti in doua locuri...cu atat mai mult daca este vorba despre o relatie pe care trebuie sa o tii ascunsa...
--- Terminare citat ---
dar oare persoana cu care ai o relatie ascunsa se simte bine stand in umbra? nu se simte frustrata?
almi_gabi:
o relatie "ascunsa" in care cei doi se vad doar pe furis si cand apuca - nu poate fi decat una trecatoare bazata pe instincte primare - care trece destul de repede
balanta:
stiu relatii ascunse de 11, 15, 20 de ani....nu cred ca sunt bazate doar pe instincte primare...unele sunt ascunse "fictiv", toata lumea stie dar toata lumea se preface ca nu stie...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă