Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (58/147) > >>

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Joi, 02 Iunie 2011, 21:14 ---oamenii nu se schimba...sunt aceiasi de la inceput...doar noi ii vedem cu alti ochi :(

--- Terminare citat ---
cateodata se intampla sa-i vezi mai bine cand nu-i mai ai langa tine ...cateodata iti dai seama ca nu ai vazut valoarea lor cu adevarat decat cand incep sa-ti lipseasca , alteori vezi nonvaloarea lor si constati ca de fapt ai vazut valoare unde nu era de fapt nimic... ambele cazuri sunt valabile pentru ati da dreptate fortuna draga mea...

luciamanta:
Oamenii nu se schimba ziceti voi, dar îi putem disciplina?

fortuna777:

atunci cand nu-i ai langa tine iti lipsesc cu bunele si cu relele pe care le aveau...daca tot ce poti sa vezi la ei e doar nonvaloare, atunci nu-ti mai lipsesc...

fortuna777:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 Iunie 2011, 22:06 ---Oamenii nu se schimba ziceti voi, dar îi putem disciplina?

--- Terminare citat ---

parerea mea este ca nu...nu poti schimba pe nimeni...un om se poate schimba doar aparent si in anumite circumstante, dar fondul lui este acelasi...il accepti asa cum este sau nu te mai incurci sperand ca se va schimba... :(

iulia17:

Ma gindesc ca doi oameni care nu mai au in comun sentimentele care i-au legat pina atunci pot decide sa ramina impreuna din cauza unor motive economico-profesionale sau altele habar n-am care.
Dar de ce sa nu-si implineasca fiecare si nevoile afective separat daca le-au epuizat pe alea pe care le aveau impreuna? Trebuie condamnati pentru asta?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă