Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (52/147) > >>

optimus sum:
tu ai un fix... poate si eu am unu...ce facem ? eu zic alba , tu zici neagra...nimeni nu intervine ...
ramane ca tine si eu raman cu parerea mea ...ok ?

micaela:
sum, ce zice iulia e adevart. stiu cazuri de cupluri care nu se despart, desi nu se mai suporta, din cauza lipsei banilor...au impreuna o casa pe care nu o pot imparti si nu pot face astfel incat fiecare sa aiba un camin...sunt straini si singuri in doi din cauza lipsei prapaditilor de bani...daca ar fi avut posibilitatea sa mai cumpere macar o garsoniera, sau sa plateasca o chirie, demult si-ar fi spus "la revedere"...mai bine un partaj inversunat decat o saracie de te tine prizonier intr-o casnicie chinuitoare.

micaela:
iaca am intervenit eu  :P

iulia17:
exista oameni care au in loc de o relatie doar un contract, sunt doar colegi de casa, stau impreuna in virtutea inertiei, pentru ca le e greu sa faca si sa desfaca din nou de la inceput cea mai ramas din viata si drumul lor impreuna.
daca printr-o minune incepind de a doua zi ar scapa de datorii, obligatii, raspunderi, de impartit casa, mobila, tv, ce fac cu banii la partaj, imi ajunge sa iau alta, cum ma descurc cu copilul, etc etc alta ar fi situatia si cu totul alta perspectiva din care ar privi lucrurile.
intr-un cuvint s-ar elibera de constringeri si ar avea alt nivel sau grad de libertate in alegeri. constringerile sunt un balast si te limiteaza in alegeri. e ca si cum m-ai intreba pe mine acum unde vrei sa pleci in vacanta, ca doar esti libera sa pleci oriunde. nu, nu sunt libera decat intre limitele statusului meu economic. aia imi permit, alea imi vor fi alegerile.

carmentoma:
    La varianta "bani" exista doua cazuri: ati facut totul impreuna de la zero, dar diferenta data de avere v-a ridicat in asanumitul high life si deja nu va mai vedeti compatibili, dar fiinca sunteti "moderni" traiti vieti separate si doar in public sunteti 'protocolari", deci falsi. A doua varianta e cand unul a avut bani si si-a legat viata de unul fara aceasta "calitate"! Primul nu va sti niciodata cat a fost iubire si cat interes in mariajul asta! Si acesta isi merita soarta! Daca a "cumparat" cu bani grei marfa ieftina... e problema lui! Si riscul lui!
    Dureros este atunci cand unul dintre cei doi, fara legatura cu partea materiala, chiar il mai iubeste pe celalalt si in numele acestei iubiri suporta umilinte si magarii! Si asta de obicei o fac femeile!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă