Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (43/147) > >>

micaela:
pai aici e maiestria...1+1 sa faca 1. ca, ce, dragostea nu-i matematica...asa ca-n amor orice-i posibil.  :D

steliana:
Ma provoci frumos(?) si nu te pot lasa fara raspuns. Am auzit in ultima vreme o expresie  ... cahhh ... "pana mea". Respect pentru cei care o folosesc, cat si pentru cei care nu o accepta (sunt una dintre ...).
Dar, pm :P a impus cineva, ceva?
De cate ori vorbesc mai serios pe forum, nu este bine. Cand fac glume mai indraznete (nici nu stiti de sunt in stare) nu este bine. Cand exprim o parere ... unde dai si unde crapa ... merge pana ... crapa.
Nu am facut decat sa amintesc "o lectie despre relatiile interumane" ale amantului meu fidel Maxwell.

Daca exprimarea mea nu s-a raportat la eleganta ta ... nu-mi ramane decat, sa mai invat!

Nu te infuria! Esti prea frumoasa cand o faci si devin geloasa. :-*

steliana:
pentru iulica, desigur!

iulia17:

steli, draga mea, nu stiu zau ce ai inteles tu, eu am plecat de la cuvint si am mers pe drumul meu. ti s-a parut tie ca am zis ca drumul tau e gresit? poate nu ai remarcat, dar 90% din mesajele mele sunt cu eu cred, sau experiente personale, trairi. nu am nici cea mai mica intentie sa limitez dreptul cuiva de a gindi diferit de mine. chiar ma bucura ca de aici apare diversitatea. si cind ma contrariaza ceva tot direct o exprim. ca nu ma pricep altfel.

steliana:
diveristate ... ambiguitate ...

important este sa respectam personaliate(a)!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă