Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
fortuna777:
si eu am o problema cu scurgerea de la baie din pardoseala...l-am vazut pe instalator cum face si acum ma descurc singura ...urata treaba >:( dar asta e...si cineva m-a invatat sa schimb sigurantele si becurile la masina cand se ard si acum o fac singura...nu-mi mai pierd vremea prin service si fac si economie la bani ;)...nevoia te invata sa faci orice, dar daca as avea pe cineva sa-mi duca din cand in cand masina la spalat sa nu mai pierd timpul sau sa ma ajute sa car sacosele cand vin de la cumparaturi, sa nu mai fiu ca fefeleaga...ce bine ar fi :)...
marcutza:
v-ati gandit vreodata ca trebuie sa stiti sa NU mai vreti a fi singure / singuri ?
ce-ati facut pt asta ?
steliana:
ca sa nu fim singuri/e ... trebuie sa stim ce vrem ;)
recunosc ca nu am facut nimic pentru asta ...
dar asta nu insemna ca sunt(em) sablonati pe anumite caractere, imagini sau sa incerc(am) reeditarea trecutului
vin momente in viata cand ... chiar si atunci cand dioptriile vietii au ghidat, (oare?) ne fac sa vedem ca altceva poate dicta viata ...
micaela:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 25 Mai 2011, 16:49 ---v-ati gandit vreodata ca trebuie sa stiti sa NU mai vreti a fi singure / singuri ?
ce-ati facut pt asta ?
--- Terminare citat ---
pai eu nici nu-mi doresc cu orice chip sa nu mai fiu singura. imi doresc o relatie frumoasa, da, multumesc de-o voi primi, dar nu ma multumesc cu una "ca sa fie". prefer o singuratate pe gustul meu.
iulia17:
daca as fi prinsa intr-o relatie de asta ca in titlu cred ca m-as sufoca. adica presupunind ca exista ratiuni pt care nu m-as putea desprinde. cel mai important lucru mi se pare sa pot sa fiu Eu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă