Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (24/147) > >>

optimus sum:
"Stiu, in majoritatea cazurilor nu se intampla asa iar societatea ne invata ca relatia este o competitie, cand ar trebui sa fie o coalitie, si partenerii sunt deseori adversari in loc sa fie aliati."
Te-ai gandit vreodata ca "societatea" suntem noi, cei care o alcatuim ? relatia este o competitie pentru ca omul se afla intr-o permanenta frustrare. Calcam pe cadavre pentru ca asa ne place si nu pentru ca suntem invatati sa o facem , sau suntem impinsi de la spate...competitia este motorul care face lumea sa evolueze...bullsheet ;) budismul mi se pare cel mai aproape de conceptul de a fi OM.

silviu:

--- Citat din: optimus sum ---budismul mi se pare cel mai aproape de conceptul de a fi OM.
--- Terminare citat ---
exact! de asta imi plac thailandezele :)

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Mai 2011, 10:50 ---trebuie sa alegi ca sotie pe femeia care, daca ar fi barbat

--- Terminare citat ---

Deja sunt schimbate datele problemei. Si-atunci normal ca nu mai functioneaza "formula" pe care o stim ;)

--- Citat din: silviu link=topic=638.msg34058#msg34058 duoate=1304322614 --- suna bine, dar praftica ne omoara :(

--- Terminare citat ---

Ne omoara tocmai pentru ca nu practicam si renuntam dupa prima incercare care nu ne iese :(

Saturnianul:

--- Citat din: steliana din Joi, 31 Martie 2011, 03:51 ---bunica avea o vorba: decat vai de doi ...
mai bine vai de unul ...

--- Terminare citat ---

Nu-i mai bine vai de nici unul :)

steliana:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 02 Mai 2011, 13:17 ---
--- Citat din: steliana din Joi, 31 Martie 2011, 03:51 ---bunica avea o vorba: decat vai de doi ...
mai bine vai de unul ...

--- Terminare citat ---

Nu-i mai bine vai de nici unul :)

--- Terminare citat ---

dispare rostul lui vai! ;)

dar, vai ce bine ar fi ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă