Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
marcutza:
BEEP si vei intelege babusca :-*
optimus sum:
Singuratate in doi ... In fiecare zi , cand ne trezim, ne nastem din nou si in fiecare seara murim din nou. Cateodata ai norocul sa te nasti alaturi de cineva drag in fiecare dimineata, alteori te trezesti singur ... oricum ai incepe ziua , nu stii niciodata cum o termini, deci "parerea mea" este sa traiesti fiecare viata (zi) cu bucuria de a descoperii ceva nou , de a invata ceva , de a plange sau bucuria de a rade...daca esti in doi , si acest "doi" chiar inseamna tu si umbra ta , atunci cu atat mai bine , daca esti singur atunci tu si cu tine poti forma un cuplu perfect :)) nu ? aberez pe aici , acum , si rad in sinea mea de mine ca sa nu plang . Adevarul este la mijloc , nu traiesti cu adevarat in doi , decat cateva clipe ratacite iar in majoritatea timpului iti faci probleme si ganduri cum sa "asiguri" acele clipe minunate in doi , cum sa le traiesti in fiecare zi din nou. Poti spune ca tu si cafeaua de dimineata formati un cuplu perfect? Extrapoland, putem creea un cuplu cu orice , sau cu oricine, dar oare rutina nu ucide mintea ? poate murim cate putin in fiecare de minut de "fericire" conjugala...poate ar trebui sa traim fiecare minut descoperind sau incercand sa descoperi un prieten(a) nou... poate chiar asta am cautat si am gasit in Singles Camp ?
O seara minunata tuturor cititorilor de acum , si o o zi minunata celorlalti.
Saturnianul:
Bine ai venit @optimus sum. Mi-au placut "aberatiile" tale. Cu totii cautam prieteni, cat mai buni posibil. Dar apropo de prietenie si de singuratatea in doi. Nu stiu in cate cupluri se intampla ca un parterener sa-l considere pe celalalt cel mai bun prieten si viceversa. Am vazut cupluri in care cei doi erau orice, numai cei mai buni prieteni nu. Iar pentru mine, un cuplu ce are ca fundament iubirea si respectul reciproc nu poate fi de conceput (decat formal) fara o prietenie solida intre cei doi. In mod logic, cine-ti poate fi prietenul cel mai bun daca nu partenerul alaturi de care ai ales sa mergi in viata la bine si la rau?!
Stiu, in majoritatea cazurilor nu se intampla asa iar societatea ne invata ca relatia este o competitie, cand ar trebui sa fie o coalitie, si partenerii sunt deseori adversari in loc sa fie aliati. Ceea ce contravine insusi conceptului de relatie/relationare. Eu nu ader la aceasta conceptie utopica si-mi voi pastra in continuare crezul ca partenera trebuie sa fie inainte de toate cea mai buna prietena.
silviu:
trebuie sa alegi ca sotie pe femeia care, daca ar fi barbat, ti-ar fi cel mai bun prieten. suna bine, dar praftica ne omoara :(
marcutza:
In mod logic, cine-ti poate fi prietenul cel mai bun daca nu partenerul alaturi de care ai ales sa mergi in viata la bine si la rau?!
- foarte bine punctat cerculetz.
trebuie sa alegi ca sotie pe femeia care, daca ar fi barbat, ti-ar fi cel mai bun prieten. suna bine, dar praftica ne omoara.
- mai multa practica, silviu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă