Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
silviu:
si cand copiii au 45 de ani?
marcutza:
am un prieten de 37 ani, parintii lui au divortat la varsta de 75 ani(varsta parintilor) si crede-ma ca a fost afectat.
EUGENIA110:
--- Citat din: balanta din Duminică, 10 Aprilie 2011, 11:12 ---...dar atunci cand copii au peste 23 de ani si parintii se despart...trauma e la fel pt ei?
--- Terminare citat ---
Cind am divortat eu, fiicele mele aveau 27, respectiv 25 de ani; si cu toate ca tatal lor era mai mult in alte locuri decit pe-acasa, cu toate ca intelegeau ca situatia era iremediabil compromisa, eu am simtit si stiu sigur ca au suferit pentru ca ne iubeau pe amindoi la fel de mult si nu se puteau impaca cu ideea de a nu mai fi o familie. Din acest motiv, eu am ramas in relatii bune cu tatal lor, chiar si dupa ce el s-a recasatorit. Copiii devin nesiguri si se simt abandonati indiferent de virsta pe care o au ei cind divorteaza parintii.
iulia17:
fireste. dar asta nu te-a facut sa renunti la decizie.
almi_gabi:
astazi am auzit o chestie foarte tare ~ o replica (o adaptez un pic !) de genul :
"Pentru noi nu a mai ramas decat statutul de sot si sotie - intre noi nu mai exista loc pentru cuvinte tandre."
- ce definitie excelenta pentru "singuratatea in doi"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă