Arhiva > Arhiva
Funny tests
Matei:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 19:33 ---
Fotografiile de mai jos sunt cat se poate de reale:
--- Terminare citat ---
draga caro, pe mine m-ai convins deja din prima iar cu pozele astea sper ca pe toata lumea.
--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 16:47 ---..........
genial. mai ca-mi vine sa spun ca ne intelegem precum cutitul cu furculita ;D (desi aceia macar conlucreaza intr-un scop). :)
--- Terminare citat ---
draga micaela, cutitul si furculita inseamna perechea absoluta, echipa, sinergia. fac treaba si separat dar impreuna sunt fantastici. ce zici de asta, draga furculita?
micaela:
hm...nu stiu ce sa spun, draga cutitas. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:48 ---hm...nu stiu ce sa spun, draga cutitas. ;D
--- Terminare citat ---
uite ca sa vezi, nici macar nu ne-am pus bine de-acord si au si inceput diminutivele, familiaritatile... ce-i aia, cutitas? eu sunt cutit! hanger, pumnal, jungher, sis, mai treaca mearga. dar cutitas? ;D
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:03 ---uite ca sa vezi, nici macar nu ne-am pus bine de-acord si au si inceput diminutivele, familiaritatile... ce-i aia, cutitas? eu sunt cutit! hanger, pumnal, jungher, sis, mai treaca mearga. dar cutitas? ;D
--- Terminare citat ---
tot ce se poate. nu te cunosc. :P
micaela:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:12 ---tot ce se poate. nu te cunosc. :P
--- Terminare citat ---
L.E. retractez "cutitas", stimate domn jungher. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă