Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (17/24) > >>

julia:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 07 Iulie 2011, 01:03 ---Nu prea pricep de ce e mai greu de gasit aici decat la Comunicari sau in oriunde alta parte. Imi trebuie un motiv logic. Ca daca ma intrebi pe mine, orice e greu de gasit oriunde. Sau usor. Depinde in ce dispozitie sunt  ;D

Cat despre incadrare, dupa cum vad eu pe-aici se dezbate ce se propune. Nu sunt niste simple comunicari. L-am marcat ca important, sa stea in capul listei si sa fie usor de reperat.

--- Terminare citat ---

ok. ca si tematicas parea mai adecvata alaturarea lui unor topicuri cu propuneri, sugestii, raportarea unor probleme etc.

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Joi, 07 Iulie 2011, 10:24 --- :) cred ca toate subiectele de pe forum rolul asta il au, sa ne ajute sa ne cunoastem, sa ne analizam, sa incercam cu cei noi sau vechi sa ne depasim limitele, frustarile, durerile.

--- Terminare citat ---
de acord cu tine iarasi, dar se pare ca in loc sa facem asta o dam in balarii mereu...
Si balariile sunt bune si necesare, dar ma gandeam ca daca le punem un topic cu "nume dedicat" poate atragem atentia asupra "scopului SC" sau cel putin a unuia dintre scopuri... Iar vizitatorii, poate vor fi mai tentati un pic sa incerce o terapie de grup.
 :P :P

marcutza:
gasesc terapia de care spui sa fie, in primul rand, prin curajul de a iesi in real cu cei care au aceleasi stari, statut, sentimente...etc, acolo e adevarata terapie.

altfel, balariile nu sunt bune, trebuiesc smulse din cand in cand pt ca dauneaza culturilor  :)

stim cata neincredere si teama exista chiar si in a posta aici  :) cu delicatete @opti, cu rabdare si calm, cu liniste si intelegere, nu tot ce-i spumos si franc atrage  :) de multe ori...sperie  :-*

optimus sum:
cum zici tu... esti femeie si delicatetea face parte din tine... barbatii sunt mai ... in fine, cum credeti.
terapia se incepe pe forum si se continua in real, parerea mea...

Magdalena_`:
eu as propune o tema.
Orgoliile si consecintele acestora
cred ca am sa-l rog pe gigi sa creeze un astfel de topic

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă