Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (13/24) > >>

marcutza:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,642.msg34459.html#new

eu cred ca cele 2 linkuri merg cumva reorganizate pe ce ai initiat tu ca si subiect, citeste, gandeste-te si vezi ce se poate face  :)

janeta:

puiule , tu ai o parere gresita despre mine , cred .  ::)

pai ca sa reorganizez cele doua linkuri ar trebui sa ma si pricep , dar in privinta asta eu sunt bâta , da bâta rau .

eu pot sa spun cum m-am gandit eu ca s-ar putea organiza topicul asta , dar mai departe am mare nevoie de ajutorul vostru , pt ca altfel iese varza .

eu mi-am imaginat topicul asta organizat pe subiecte , acestea fiind cam tot ce se poate gasi intrun bazar . aproximativ asa :

SUBIECT         

1 .COSMETICE             OFER                             MARCA                                   FOTO                         PRET             
    janeta                 fond de ten                       l`oreal                                                                       0

2.MEDICAMENTE

janeta                     antigripal pc                      farmex comp                                                                0   

3.IMBRACAMINTE/
   INCALTAMINTE

janeta           rochie/mas.42          Tommy Highfiger.                                                                                              0   

si asa mai departe pentru diferitele categorii de obiecte oferite .

asa ca , dupa cum vedeti , am mare nevoie de cineva care sa ma ajute sa facem topicul asta suficient de organizat ca sa nu ne prindem urechile cautand ceva .

sau , dupa ideea marcutzei , sa putem organiza celor doua linkuri nu neaparat dupa exemplul dat de mine , dar intrun mod care sa ne fie de folos si sa ne si faca placere sa bantuim pe acolo .

in caz ca va place in continuare ideea , va rog mult ajutati-ma dpdvd al punerii ei in practica pt ca eu in domeniul asta sunt varza , frate  ;D

iulia17:

nu vrei mai bine sa ai rabdare pina vine gigi?
sigur daca ne punem toti mintea gasim varianta cea mai buna.

marcutza:
vorbim cu gigi si cu Bogdan/Saturnianul si vedem cum rezolvam mai bine  :)

poate fi o tema generala cu subiectele pe domeniu:
-  Bazar,
-  Informatii si recomandari pentru diverse servicii,
-  Campania "vechiul tau poate fi noul altuia"

janeta:
sigur , e o idee ...

cand vorbim ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă