Aici se discuta > Subiecte generale
Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum
marcutza:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,642.msg34459.html#new
eu cred ca cele 2 linkuri merg cumva reorganizate pe ce ai initiat tu ca si subiect, citeste, gandeste-te si vezi ce se poate face :)
janeta:
puiule , tu ai o parere gresita despre mine , cred . ::)
pai ca sa reorganizez cele doua linkuri ar trebui sa ma si pricep , dar in privinta asta eu sunt bâta , da bâta rau .
eu pot sa spun cum m-am gandit eu ca s-ar putea organiza topicul asta , dar mai departe am mare nevoie de ajutorul vostru , pt ca altfel iese varza .
eu mi-am imaginat topicul asta organizat pe subiecte , acestea fiind cam tot ce se poate gasi intrun bazar . aproximativ asa :
SUBIECT
1 .COSMETICE OFER MARCA FOTO PRET
janeta fond de ten l`oreal 0
2.MEDICAMENTE
janeta antigripal pc farmex comp 0
3.IMBRACAMINTE/
INCALTAMINTE
janeta rochie/mas.42 Tommy Highfiger. 0
si asa mai departe pentru diferitele categorii de obiecte oferite .
asa ca , dupa cum vedeti , am mare nevoie de cineva care sa ma ajute sa facem topicul asta suficient de organizat ca sa nu ne prindem urechile cautand ceva .
sau , dupa ideea marcutzei , sa putem organiza celor doua linkuri nu neaparat dupa exemplul dat de mine , dar intrun mod care sa ne fie de folos si sa ne si faca placere sa bantuim pe acolo .
in caz ca va place in continuare ideea , va rog mult ajutati-ma dpdvd al punerii ei in practica pt ca eu in domeniul asta sunt varza , frate ;D
iulia17:
nu vrei mai bine sa ai rabdare pina vine gigi?
sigur daca ne punem toti mintea gasim varianta cea mai buna.
marcutza:
vorbim cu gigi si cu Bogdan/Saturnianul si vedem cum rezolvam mai bine :)
poate fi o tema generala cu subiectele pe domeniu:
- Bazar,
- Informatii si recomandari pentru diverse servicii,
- Campania "vechiul tau poate fi noul altuia"
janeta:
sigur , e o idee ...
cand vorbim ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă