Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (2/24) > >>

admin:
Da tu si Capsuna ati fost cele care m-au initiat in ale forumului. Apoi a aparut Marcutza. Nu stiiam cum sa inserez o fotografie, nu stiiam o gramada de lucruri despre tehnica forumului. Tot corespondam cu tine, la ...cafea. Tin minte duminicile dimineata, pe atunci eram mult mai liber..... Tin minte si "sedinta in patru de la Sibiel" cand am stabilit cum este cu regulamentul, cu subiectele care o luasera razna ca numar si diversitate. Am stabilit atunci categoriile, pentru a se putea citi si cauta ceva in jungla ce aparuse atunci pe forum. Da si parca a trecut atata timp de atunci. Sunt printre voi multi pe care-i cunosc parca de nu stiu cata vreme si de fapt este doar un an! 

almi_gabi:
mi s-a parut distractiv .....

iulia17:

tare asta... :D
eu as schimba: "I love my computer  FORUM because my friends live in it"

almi_gabi:
Gigi , am o propunere pentru un subiect de dezbatere. Daca ti se pare interesant deschide topic!

DEPENDENTELE – refugiu,, placere sau abuz

"Tutunul, cafeina, alcoolul, drogurile (inclusiv etnobotanicele) internetul , shoppingul, cariera etc sunt cunoscute ce fiind cele mai frecvente dependente . Unele preocupari care par  inofensive pot deveni nocive.

Multi in adolescenta suntem tentati sa “incercam” o tigara ~ mai nou o doza de etnobotanice~ si apoi ne este greu sa mai renuntam la ele. De la o tigara se ajunge la 10 pe zi , apoi un pachet ~ceea ce, de fapt, este cresterea tolerantei corpului la nicotina.

Multi dintre noi ~singles fiind ~ au copii si poate sunt ingrijorati ca acestia sa nu fie atrasi intr-un anturaj unde se consuma droguri sau alcool. Ca sa nu mai vorbesc ca majoritatea cunoscutilor mei care au copii se plang de faptul ca acestia petrec prea multe ore in fata calculatorului.

Statutul de singles , la unii dintre noi este datorat si axarii in viata, pe cariera in detrimentul unei familii. A muncii cate 10-12 ore devine un stil de viata  si la un moment dat ne gasim singuri  in fata unor incercari pe care nu le luasem in considerare.

Sunt aceste dependente un refugiu sau un abuz pe care la un moment dat nu-l mai putem stapani.

Este oare o persoana single mai expusa la astfel de factori?

V-ati confruntat cu astfel de probleme?

Va propun sa discutam pe marginea acestui subiect."

marcutza:
oh :) un subiect foarte, foarte delicat dar atat de real.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă