Aici se discuta > Subiecte generale
Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum
optimus sum:
ok..am inteles ca nu este binevenit acest topic, pana acum ... de asta nu l-am propus direct in sugestii si v-am cerut parerea , pentru ca si eu pot avea idei idioate ca fiecare dintre noi , iar rolul vostru este sa ma readuceti la realitate ... nu am orgoliul de a face un topic care nu foloseste nimanui, nu ma supar cand mi se spune sa stau in banca mea atata timp cat mi se spune direct si politicos. :)
si va multumesc .
carmentoma:
Nu stiu daca e sau nu binevenit un asemenea topic, dar eu stiu cum e , de exemplu, baiatul meu cand vine acasa dupa 9 ore de vorbit cu tot soiul de americani la telefon! La banala intrebare pusa de mine "cum a fost azi la munca?" imi raspunde ca abia asteapta sa se relaxeze si sa uite de serviciu! Ma gandesc ca de aici si reactia de respingere a unui asemenea topic! Vrem sa uitam de sefi, de colegi cicalitori sau lenesi si de sarcini de serviciu fara numar! Zic si eu!
optimus sum:
si daca ai ramane fara serviciu si ai cauta cu disperare ? si daca cineva dintre prietenii de aici te poate ajuta ? si daca ai o problema si nu ai cui sa i-o spui pt ca esti singur/a ? si daca esti intr-o situatie dificila si nu gasesti o rezolvare si un sfat avizat sau nu te-ar scoate din necaz ?
zic si eu ...
iulia17:
--- Citat din: iulia17 din Luni, 23 Mai 2011, 20:43 ---
poate merge si aici dezbatuta problema sau situatia respectiva.
--- Terminare citat ---
carmentoma:
Deci e vorba nu despre probleme de la serviciu, ci de problemele care apar de la lipsa acestuia! Cred ca e vorba doar de o expunere gresita a doleantelor! Da, asemenea topic ar fi binevenit! Sa spuna cei care au asemenea probleme, cum se descurca in situatia de eventuali someri, ce cale de rezolvare s-ar putea gasi pentru ei... si tot asa! E un topic foarte sensibil, care merita atentia noastra!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă