Arhiva > Arhiva

Singles Camp Ploiesti

<< < (43/78) > >>

marcutza:
am vorbit cu nasha, vine cu tot cu pietricica de 7 mm  :)

silviu ne bazam pe tine, chiar daca burta isi face de cap :)

abia astept sa vad despre ce a vorba in acest Lasermegazone  :D

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 13 Aprilie 2011, 12:59 ---
abia astept sa vad despre ce a vorba in acest Lasermegazone  :D

--- Terminare citat ---

pfiu si eu care ma bazam ca stie cineva  :D

silviu:
gata! am sosit de la razbel. mai lunga-mi pare calea acum la-ntors acasa... as vrea sa zbor, si rana din pulllll...paaaa nu ma lasa :'( >:(
am fost impuscat din toate pozitiile, la foc-cu-foc, la foc automat :( ba domnisoara steliana (care nu s-a despartit de pietricica nici macar o secunda) m-a impuscat si fara gloante. la fel de nimicitor a tras si marcutza, o tipa fara inima, cum bine i-a zis chiar catalin.
dupa razbel, la o cafelutza, am citit si punctajul... cele mai impuscate pe la spate au fost micaela si marcutza ;D catalin a avut cel mai mare punctaj si a fost declarat campion, eu am iesit abia pe locul 5 si m-am ales cu rana din pulpa :'(

am plecat de la impuscaturi si am traversat, la o pizza, fara domnisoara micaela :( steliana mi-a gadilat oleaca timpanele cu rasul ei suav ca niagara si, la un moment dat, amintindu-si pesemne de anii petrecuti pe terenurile de hochei, mi-a administrat un bodicec si mi-a zis un "da-te mai incolo" cand eu, in urma impactului, eram deja "mai incolo".
bag de seama ca la ea viteza de executie e mai mare decat viteza sunetului :o
una peste alta, o seara faina alaturi de domnisoare dragutze 8) musai s-o repetam.

almi_gabi:
Mi-am bandajat ranile si m-am adunat dupa "razbelul" de aseara castigat fara drept de apel de "Cyborg" (zis si soimul). M-am distrat copios alaturi de voi.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sunteti campioni la buna dispozitie !!!
Multam Adi si Marcutza pentru ideea voastra.

francesca777:
Prea ranita aseara ca sa mai pot schita ceva..:))...a fost odata Saruman ...insa azi e o noua zi...a  revenit Francesca cat de cat ..ploua si ma gandesc zambind: daca imi spunea cineva ca am sa devin o mica "luptatoare", n-as fi crezut....m-am distrat teribil  ...sunteti bestiali... cu mic, cu mare..;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă