Arhiva > Arhiva

Singles Camp Ploiesti

<< < (22/78) > >>

steliana:
felicitari, dragi copii!

micaela:
am eu impresia sau chiar l-ati stricat pe silviu?  ;D de la mine se vede ca e mezzo-optimist. de cand cu procesul de  inversare a polilor nica nu mai mi-e cu mirare.  :)
vad ca stiti sa va jucati, asa ca nexta data vin si eu, daca va mai trebuie o sarita in plus.  :D numa' sa fie ceva relativ pasnic, nu chestii beligerante, fighturi si startrekuri.  :D

morcef:

--- Citat din: ladyinred din Duminică, 03 Aprilie 2011, 20:18 ---Ne băgăm la un full laser marţea sau miercurea cu 50 de lei de căciulă şi partide nelimitate?

--- Terminare citat ---

Count me in!  ;)

silviu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 03 Aprilie 2011, 20:56 ---am eu impresia sau chiar l-ati stricat pe silviu?  ;D de la mine se vede ca e mezzo-optimist. de cand cu procesul de  inversare a polilor nica nu mai mi-e cu mirare.  :)
vad ca stiti sa va jucati, asa ca nexta data vin si eu, daca va mai trebuie o sarita in plus.  :D numa' sa fie ceva relativ pasnic, nu chestii beligerante, fighturi si startrekuri.  :D

--- Terminare citat ---
eram stricat deja :( da' tot nu-s optimist. vii sa te impusti cu noi? ;D
--- Citat din: steliana din Duminică, 03 Aprilie 2011, 20:45 ---felicitari, dragi copii!
--- Terminare citat ---
multumim, draga mami! vii si tu la impuscaturi? ;D

steliana:
quote]multumim, draga mami! vii si tu la impuscaturi? ;D

[/quote]

doar dupa ce termin cu ale mele!
voi cu ce calibru ...?  ;D
ce tehnica folositi?

automat?
foc cu foc?
A.G.? de care?

aaa... sau voi doar cu ... vopsea? :D