Arhiva > Arhiva
Program de Performare Personala
bi_anca:
Buna seara Catalin,
Ce crezi ca lipseste din viata celorlalti?...........
Eu pot sa iti spun ceea ce simt eu ca lipseste din viata mea (probabil si din viata celorlati tinand cont pe ce site ne aflam),
Lipseste sufletul meu pereche, jumatatea mea care sa rezoneze impreuna cu mine, care sa rada odata cu mine si care sa ma tina in brate cand sunt trista. Imi este dor sa fiu indragostita.
In acelasi timp am nevoie de libertate, de spatiul meu personal.
Ajuta-ma sa inteleg....de ce ma tem?
O primava plina de impliniri, fie ca sperantele sa renasca...
silviu:
--- Citat din: bi_anca ---Eu pot sa iti spun ceea ce simt eu ca lipseste din viata mea (probabil si din viata celorlati tinand cont pe ce site ne aflam),
Lipseste sufletul meu pereche, jumatatea mea care sa rezoneze impreuna cu mine
--- Terminare citat ---
nu cred ca exista suflet-pereche. intalnesti pe cineva si iti spui ca e jumatatea ta, dar pentru cat timp?
--- Citat din: bi_anca ---Imi este dor sa fiu indragostita
--- Terminare citat ---
eu as zice ca e mai bine sa nu. esti mai linistita asa cum esti acum. in dragoste exista si multa suferinta. in fine, e doar un sfat, sfat pe care eu insumi nu l-am respectat :(
--- Citat din: bi_anca ---de ce ma tem?
--- Terminare citat ---
eu chiar de asta m-as teme: sa ma indragostesc!
catalin sinaia coach:
@Bi_Anca :
Cum ai sa stii ca l-ai gasit :), pe moment, dupa o saptamina, un an, dupa 15 ani?
Ce faci (cum faci) tu in momentul asta ca sa gasesti Sufletului Pereche?
Cum arata mai exact Sufletul tau Pereche, cum vorbeste, despre ce vorbeste? Este un vis sau un om real pe care-l poti intalni pe strada, la job, la un party, la shopping, sau in vacanta?
Care sint asteptarile tale?
Succes :) !!!
silviu:
chiar asa, ce facem noi sa gasim sufletul-pereche? vrem sa aterizeze din nori langa noi si sa ne bata pe umar, vestindu-ne ca ne-a sosit jumatatea? unde il cautam?
eu, par egzemplu, l-am cautat pe internet, mai exact pe "googu", cu "thai dating", "thai girls" si alte "thai"... nici nu va imaginati cate suflete-pereche am gasit :) doar ca asteapta sa aterizez odata cu avionul, pe aeroportul din bangkok, sa ne cazam la un hotel, sa bem, sa mancam si sa ne iubim >:( nu-i ceva rau, ca doar paunescu ne sfatuia intr-o pozie sa ne iubim pe tunuri...asa ca ne putem iubi pe plaja, in ocean, in hotel... iubire sa fie. make love, not war ;)
dar asta sa fie sufletul-pereche? :( poate pentru vreo 2 -3 saptamani, apoi pleci in cautarea unui alt suflet. si iar o iei de la-nceput :( nu tu romantism, nu tu dragoste adevarata, nu tu fluturasi in stomac.
si daca dragoste nu e, nimic nu e :(
Seriousul:
Da Silviu i-ti dau dreptate si mi-e ceea ce-mi lipseste acuma in momentul de fata tot un suflet- pereche ,persoana cu care sa convietuiesc pana la adanci batranete.Este drept ca si eu am cautat o perioada mare de timp pe internet,si ca si tine am gasit multe suflete-pereche din diferite zone ,dar cred ca si tine ca asa nu prea reusesti sa gasesti ceea ce implica un suflet pereche suta la suta iubirea pentru totdeauna si ceea ocazionala poate ,pentru un timp scurt.Gasesti fericirea pentru un anumit timp ,dupacare trebuie sa o iei iar de la capat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă