Arhiva > Arhiva

Program de Performare Personala

<< < (10/25) > >>

steliana:
Fara scuze ...

Daca nu am avut o introducere eleganta ...

Inchei prin a spune ca din viata celorlalti, lipseste ... POFTA DE VIATA!

Zile senine, TUTUROR!

catalin sinaia coach:
@ Steliana:

Pofta de Viata ... super !!!!

Cat este prezenta Pofta de Viata la cei ce-i simti impliniti?
("means values" - masini, case, accesorii, le consider variabile individuale & sociale)

Care este impactul Poftei de Viata in viata personala sau in cariera?
Care este beneficiul Poftei de Viata in planul personal - financiar?

Care este costul lamentarilor si scuzelor pe termen scurt?
Care sint consecintele lamentarilor si scuzelor pe termen lung?

"Don't wish it were easier; wish you were better. Don't wish for less problems; wish for more skills. Don't wish for less challenges; wish for more wisdom." Jim Rohn

O duminica senina,

Armonie, prezenta si rezonanta linga cei dragi :)

silviu:

--- Citat din: steliana ---In cele expuse de tine, si intr-un caz si intr-altul ... lipseste esentialul ...
Nu vad multumirea ... adevarata bogatie!
--- Terminare citat ---
sincer, la cel de-al 2-lea nici eu n-o vad :(
--- Citat din: steliana ---Inchei prin a spune ca din viata celorlalti, lipseste ... POFTA DE VIATA!
--- Terminare citat ---
daca te referi la exemplele mele, ai perfecta dreptate. da' numai in cazul primului. pai ce POFTA DE VIATA sa mai ai, cand te scobori din X6 pentru a te urca in ferrari? poti anchiloza, Fereasca Sfantu!, de la lipsa de spatiu :( apoi sa dai o fuga pana la predeal, sa bei un cognac, o sampanie, un whisky de-o varsta cu strabunicul...si asta alaturi de o tanara frumoasa si inteligenta :( asta mai e viata? ??? nu tu o vibratie, nu o rezonanta.
si-ntors acasa, te ratacesti prin vila, cauti fata prin toate camerele si n-o mai gasesti, o suni si vezi ca reteaua orange nu are acoperire in tot viloiul >:( clar se duce drac toata pofta de viata :'(

steliana:

--- Citat din: silviu din Duminică, 27 Februarie 2011, 12:03 ---
--- Citat din: steliana ---In cele expuse de tine, si intr-un caz si intr-altul ... lipseste esentialul ...
Nu vad multumirea ... adevarata bogatie!
--- Terminare citat ---
sincer, la cel de-al 2-lea nici eu n-o vad :(
--- Citat din: steliana ---Inchei prin a spune ca din viata celorlalti, lipseste ... POFTA DE VIATA!
--- Terminare citat ---
daca te referi la exemplele mele, ai perfecta dreptate. da' numai in cazul primului. pai ce POFTA DE VIATA sa mai ai, cand te scobori din X6 pentru a te urca in ferrari? poti anchiloza, Fereasca Sfantu!, de la lipsa de spatiu :( apoi sa dai o fuga pana la predeal, sa bei un cognac, o sampanie, un whisky de-o varsta cu strabunicul...si asta alaturi de o tanara frumoasa si inteligenta :( asta mai e viata? ??? nu tu o vibratie, nu o rezonanta.
si-ntors acasa, te ratacesti prin vila, cauti fata prin toate camerele si n-o mai gasesti, o suni si vezi ca reteaua orange nu are acoperire in tot viloiul >:( clar se duce drac toata pofta de viata :'(
/quote]

Drack impielitat, ce esti!
Lasa-ma sa-mi reviiin ...

Si eu care ma gandeam sa scriu cum mi-au vorbit AZI, fulgii de zapada ...
Si eu care am inceput anul cu maci in ianuarie ...
Si dragii mei ... evoluam ...

Desigur!
1+1+1=2
2:1= 1

Continui dupa ce ma opresc din ...  ;)
Revin!

--- Terminare citat ---

steliana:
Revin cu firescul ... cu personaje din trenul vietii ...

Unul din bunii prieteni de familie ma suna si ma intreaba: ai numarul de tel. al popii din vale ... ?
Cu speranta ca intelege ca nu vreau sa-l dau, spun: nu-l am pentru ca il scimba des.
Si mai spun: daca asta simti, asta faci!
Mergi la popa, il iei pe sus ... faci cele cuvenite ... inainte sa te intrebi daca cel care vrea sa coboare ... are sau nu, statia ... destinata ...

Sper ca nu am intristat prea mult ...
Face parte din firescul ... tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă