Autor Subiect: Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011  (Citit de 33452 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp
« Răspuns #60 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 06:48 »
dragilor am plecat la drum

revin ...... cand revin ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #61 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 07:08 »
gabitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .............
bluza mea de la treningul kaki este in talciocul tau? :D
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #62 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 10:19 »
drum bun si dixtractie la max!

dian

• Vizitator
« Răspuns #63 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 14:25 »
Drum bun tuturor celor care se indreapta spre Bucovina, recunosc sincer ca va invidiez
gandindu-ma cum va veti  distra zilele acestea fara noi. Asta este,va  vom insoti data viitoare.
   Deci, dragilor, distractie placuta,( maxima) si sa va intoarceti sanatosi.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #64 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 17:53 »
am revenit cu vesti ~toti ajunsi cu bine
~vreme frumoasa
~buna dispozitie
~burta plina

salutari de la toti !

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #65 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 18:02 »
pup !
dor, nostalgie si speranta  :-*
cu multe salutari de bine !

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #66 : Vineri, 01 Aprilie 2011, 18:15 »
multumim pentru urari si invidia sincera :D :D
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #67 : Duminică, 03 Aprilie 2011, 20:59 »
Adunand doar ... un strop, din incarcatura celor care au participat la aceasta "Prima Aniversare" ...

Multumiri deosebite pentru organizarea acestui eveniment!
Multumiri pentru mesajele spirituale, lasate si primite ...
Intalnirii,  mai mult decat poate fi exprimat in cuvinte ...
Multumiri Universului pentru ... armonizare!

P.S.
prin filmele si fotografiile vizionate ...
nu a lipsit nici un participant al actiunilor Singles Camp!
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #68 : Luni, 04 Aprilie 2011, 16:09 »
Am gasit o Bucovina linistita, monahala si primitoare. Niste gazde excelente, o cazare cu mult peste ce ma asteptam de la o pensiune si o mancare care confirma laudele ce se aduc bucatariei de acolo. Pastravi scosi din iazul din curtea pensiunii, papanasi gustosi ce se topeau in gura, o dulceata de gutui delicioasa, sosuri de frptura si ciorbe pe care nu le-am intalnit in alta parte. Un vin negru de casa savuros, o tuica tare si gustoasa, o visinata de casa inmiresmata, dar cam...putina.
A fost prima data cand am vizitat manastirile (rusine, stiu ca doar acum la 50 ani am ajuns sa vad ceva care ne reprezinta cu adevarat, dar niciodata nu este prea tarziu...) si am ramas impresionat de atmosfera din jurul lor, de linistea acea parca nepamanteana, de curatenia din gradina si curte. Picturile? Surprinzator de minutioase si expresive pt o perioada in care noi romanii aveam cam alte preocupari decat cele legate de frumos. Culori pastrate 500 de ani in conditii bune, o geometrie foarte elaborata, proportii bine alese, toate mi-au schimbat aproape cu totul pararea despre mesterii nostrii.
Mi-au placut curtile si casele oamenilor, se vede ca bucovinenii sunt oameni foarte gospodari, peste tot grajduri cu oi, vaci si cai, bataturi pline de inaripate, gaini, curci si gaste. Campurile lucrate, desi am inteles ca multi dintre localnici sunt plecati la munca afara, strazi curate si ingrijite, oameni gatiti sarbatoreste pt biserica. Un colt parca dintr-o alta lume, cu oameni calmi, asezati, cu voce calda si domoala. Peisaje mirifice, am descoperit un Rarau mandru si semet intre ceilalti munti pe alocuri acoperiti inca de zapada. Cred ca vara este o minunatie acolo, totul verde si inmiresmat de mirosul padurilor de brad. O multime de viorele si ghiocei formau adevarate covoare inflorate.
Un drum foarte bun ce leaga Bucurestiul de Gura Humorului, permite ca in 6 ore sa ajungi in inima Bucovina si asta in conditii de excursie, cu opriri si pauze. O excursie care cu siguranta am sa o mai propun o data anul acesta.
Ii multumesc lui Iulian pentru montajul filmului de carnaval emotionant si vesel in acelasi timp, le multumesc tuturor celor care m-au insotit acolo si cu care am petrecut 3 zile linistite si minunate.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #69 : Luni, 04 Aprilie 2011, 16:12 »
bine ati revenit  ! :)

multumim gigi ca ne-ai adus aici putin din ce-ati simtit si vazut in bucovina !

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #70 : Luni, 04 Aprilie 2011, 17:48 »
Salutare tuturor, am revenit dintr-un loc caruia pot sa-i spun fara a-l lauda ~mirific.
Este a doua oara cand vizitez aceste locuri si nu regret de loc. Asa cum ma asteptam linistea, ospitalitatea oamenilor, pacea peisajului sunt lucruri minunate care ne-au desfatat.
Ma bucur ca am fost alaturi de voi si ne-am distrat si simtit atat de bine.
Iti multumesc Gigi pentru organizarea intalniri. Mi-am dat seama cat de dor imi era de tine !

La multi ani Singles Camp! 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #71 : Luni, 04 Aprilie 2011, 17:53 »
Ii sta foarte bine pe frigiderul meu,multumesc Francesca!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #72 : Luni, 04 Aprilie 2011, 17:58 »
Prima manastire vizitatata a fost Voronet.

Pictura exterioară a Voronețului, datând din timpul domniei lui Petru Rareș, este realizată la un înalt nivel artistic, fiind socotită drept cel mai reușit ansamblu al artei feudale moldovenești. Figurile biblice din aceste fresce exterioare sunt apropiate de viață, însuflețite, firești. Frescele se disting prin coloritul lor viu, apropiat de cel al naturii înconjurătoare și în care predomină verdele și albastrul ( atat de celebrul albastru de Voronet).

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #73 : Luni, 04 Aprilie 2011, 18:05 »
Una din manastirile care ne-au placut mult a fost manastirea Moldovita.

Mănăstirea Moldovița este una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric, străjuitoare de veacuri la hotarul Moldovei de nord.
Biserica pictată a mănăstirii este înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Originea acestei mănăstiri rămâne învăluită în negura vremii, tradiția amintește de existența ei încă din timpul voievozilor Mușatini, care au ocrotit-o.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #74 : Luni, 04 Aprilie 2011, 18:11 »
Apoi am facut o oprire la palma ( ne povestise Steliana despre ea inainte de a pleca)
Aceasta palma este dovada terminarii constructiei drumului national dintre Sadova si Radauti (judetul Suceava) si este dedicata celor care au participat la constructia acestui drum.