Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011
micaela:
da, ti-a lipsit inspiratia, creativitatea, geniul...si...verticala e chiar verticala. trist. :D
almi_gabi:
Steliana, iti multumim pentru vocea minunata care ne-a deschis si descalcit orizonturile manastirilor! ;D
Razvan:
Fain ... de cand tot zic si eu ca o sa ajung prin locurile alea.Dar tot ma starnesc odata ca prea e frumos.
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 05 Aprilie 2011, 13:04 ---Steliana, iti multumim pentru vocea minunata care ne-a deschis si descalcit orizonturile manastirilor! ;D
--- Terminare citat ---
Multumesc Gabita!
Oricand cu deosebita placere ... pentru cei care stiu sa asculte, dar mai ales pentru intelegerea transmisiei ... timbrului! ;)
Am un dor nebun (si tu il stii ...)!
Sa revin! :D
Dar, tot cu voi!
almi_gabi:
--- Citat din: Razvan din Marți, 05 Aprilie 2011, 18:21 ---Fain ... de cand tot zic si eu ca o sa ajung prin locurile alea.Dar tot ma starnesc odata ca prea e frumos.
--- Terminare citat ---
Iti recomand cu toata increderea sa faci o excursie pana acolo. Se merita atat din punct de vedere al obiectivelor turistice pe care le vizitezi si care multe sunt deja incluse in patrimoniul UNESCO cat si al oamenilor si plaiurilor incantatoare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă