Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011

<< < (19/22) > >>

micaela:
am glumit, Gabi. Pozele sunt frumoase si, pentru mine, evocatoare de pretioase amintiri. Am fost acum cativa ani intr-un mai lung circuit la manastiri si am stat cateva zile la Varatec, in casuta, din alta lume si din alta vreme, a maicutei Macrina, fiinta pioasa si ocazional consumatoare de bere.  :D

micaela:
da, acum e totul automat. pe vremuri, trebuia sa reglezi timpul de expunere, in functie de luminozitate. eh, preistorie... ;)

almi_gabi:
uite o imagine a semineului din sala de mese

cum ti se pare?

micaela:
frumos, dar ma trece o critica de specialitate, asa ca ma abtin.  :D place ceasul. place si mestecenii, chiar daca feliati si sortiti unei pseudo-combustii.  :D numa' ghiveciul din plastic nu canta aceeasi veche melodie cu marmura si lemnul din compozitie. dar tac, ca daca ma iau si de simetrie-nesimetrie, o sa ziceti ca sunt rea, rea, rea.  :D

glumesc, da?!? sunt convinsa ca a fost absolut minunat si ca v-ati simtit asisderea.

eh, vezi, in asta foto, verticala e total neinterpretata.  :D

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Luni, 04 Aprilie 2011, 22:27 ---eh, vezi, in asta foto, verticala e total neinterpretata.  :D

--- Terminare citat ---

mai gresesc si eu  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă