Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011

<< < (18/22) > >>

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 04 Aprilie 2011, 21:56 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 04 Aprilie 2011, 21:53 ---
faine foto, Gabi, dar cu verticala ce-ai avut?  :D

--- Terminare citat ---

tocmai tu miha' sa ma intrebi ~ viziunea artistului ;D

--- Terminare citat ---

parol ca la asta m-am gandit si eu.  :D asta-mi aminteste de un pictor caruia i-am atras atentia ca umbrele din tablou erau neverosimile. m-a privit cu o tulburare retinuta si mi-a amintit ca acela e creatie nu fotografie. si avea dreptate. compozitia era impecabila. da', totusi, tu cu verticala ce-ai avut?  :D :D

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Luni, 04 Aprilie 2011, 22:00 --- da', totusi, tu cu verticala ce-ai avut?  :D :D

--- Terminare citat ---

am redefinit-o  ;D

micaela:
si asta imi aminteste de tata, Dumnezeu sa-l ierte, care ma instruia in arta fotografiatului, pe vremea cand  abia tineam aparatul foto (din cel clasic, neautomat):  "atentie la verticala si timpul de expunere!".  :)

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 04 Aprilie 2011, 22:04 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 04 Aprilie 2011, 22:00 --- da', totusi, tu cu verticala ce-ai avut?  :D :D

--- Terminare citat ---

am redefinit-o  ;D

--- Terminare citat ---

fie. ca de cand cu umbrele pictorului... :D

almi_gabi:
la verticala mai puteam sa "dreg" ceva ~ cu timpul de expunere chiar m-ai incuiat
eu fac poze gen "iola"

adica io' la  munte ; io' la mare  //// acum io' la manastiri //// asa ca noroc ca aparatul e fixat pe automat si stie el ce sa faca !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă