Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011
almi_gabi:
Salutare tuturor, am revenit dintr-un loc caruia pot sa-i spun fara a-l lauda ~mirific.
Este a doua oara cand vizitez aceste locuri si nu regret de loc. Asa cum ma asteptam linistea, ospitalitatea oamenilor, pacea peisajului sunt lucruri minunate care ne-au desfatat.
Ma bucur ca am fost alaturi de voi si ne-am distrat si simtit atat de bine.
Iti multumesc Gigi pentru organizarea intalniri. Mi-am dat seama cat de dor imi era de tine !
La multi ani Singles Camp!
almi_gabi:
Ii sta foarte bine pe frigiderul meu,multumesc Francesca!
almi_gabi:
Prima manastire vizitatata a fost Voronet.
Pictura exterioară a Voronețului, datând din timpul domniei lui Petru Rareș, este realizată la un înalt nivel artistic, fiind socotită drept cel mai reușit ansamblu al artei feudale moldovenești. Figurile biblice din aceste fresce exterioare sunt apropiate de viață, însuflețite, firești. Frescele se disting prin coloritul lor viu, apropiat de cel al naturii înconjurătoare și în care predomină verdele și albastrul ( atat de celebrul albastru de Voronet).
almi_gabi:
Una din manastirile care ne-au placut mult a fost manastirea Moldovita.
Mănăstirea Moldovița este una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric, străjuitoare de veacuri la hotarul Moldovei de nord.
Biserica pictată a mănăstirii este înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Originea acestei mănăstiri rămâne învăluită în negura vremii, tradiția amintește de existența ei încă din timpul voievozilor Mușatini, care au ocrotit-o.
almi_gabi:
Apoi am facut o oprire la palma ( ne povestise Steliana despre ea inainte de a pleca)
Aceasta palma este dovada terminarii constructiei drumului national dintre Sadova si Radauti (judetul Suceava) si este dedicata celor care au participat la constructia acestui drum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă