Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011
ihriel:
Suntem 2 persoane si din Young Club Buc. Chiar voiam sa intrebam cum se organizeaza deplasarea catre Gura Humorului, pentru ca daca nu sunt masini destule, din cate imi amintesc trenurile spre aceasta locatie sunt destul de putine si ar trebui sa ne rezervam din timp daca vrem si cusete, etc.
francesca777:
Pai...hai sa vedem cine si cum merge ca sa stim cum ne grupam.Mai e timp pana atunci insa...bine ar fi sa vorbim un pic...bye
admin:
Azi m-am intors acasa si incep sa ma ocup de problema grupajului. O sa primiti cate un Email la care am rugamintea sa-mi raspundeti pe loc, este vorba de modul in care doriti sa ajungeti la Gura Humorului si daca doriti sa va puneti la dispozitie masina personala. Regula o stiti: se calculeaza cantitatea de combustibil consumat pana la destinatie si retur si se imparte la numarul de pasageri (cu exceptia celui care isi foloseste masina si care nu plateste). De exemplu daca intr-o masina sunt 3 pasageri + proprietar masina, cei 3 vor achita valoarea combustibilului consumat, iar pentru ca si-a pus masina la dispozitie soferul nu va achita nimic. Urmariti azi casuta de Email si raspundeti va rog cat mai repede. Functie de raspunsurile primite, am sa fac grupajele si am sa le comunic pe aceiasi cale (Email). Saptamana viitoare vor aparea aici si celelalte amanunte legate de excursie.
francesca777:
Bine ai revenit Gigi...multumim pentru precizari.Astept cumintica..:)
radu:
salutare tuturor, stiu ca m-am trezit tarziu dar as vrea sa stiu daca mai sunt locuri libere si daca mai are cineva vreun loc in masina sau ar vrea sa mearga cu mine cu masina in cazul in care mai sunt locuri libere,
va multumesc
sa aveti o seara faina
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă